Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Knallgøy

Utrolig hyggelig kaptein, trygg, rolig og god guide. Ønsket at vi skulle ha det gøy. Oppsøkte... les mer

Anmeldt 4. august 2021
Birgitte G
via mobile enheter
Knallgøy opplevelse og fin kaptein.

Flott opplevelse i Oslofjorden. Knallgøy moro i 55 knop som alltid føltes trygt med hyggelig og... les mer

Anmeldt 4. august 2021
PerChristianG2
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
21
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
21
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 21 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020

Dette var så gøy! Veldig trygg sjåfør anbefales!

This was so fun! Very safe captein recommended!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Majsem123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Jentegjengen og jeg hadde en herlig tur med RIB Experience i juni, det er noe av det morsomste jeg har vært med på!! Petter som sjåfør har en unik kunnskap om Oslofjorden og er en helt rå kaptein. Makan til blid og serviceminded! Alt så proft og tilrettelagt! Det blir ikke lenge til vi må ha en ny tur med RIB Experience! Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, pinkproduction
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en morsom, fartsfylt og trygg båttur. Dyktig sjåfør med gode kunnskaper. Følte meg trygg.
Vi hadde en fantastisk mulighet til å oppleve Oslofjorden på en ny måte.
Dette vil jeg anbefale!
———————————-
Thank you so much for a fun, fast-paced and safe boat trip. Skilled driver with good knowledge. Felt safe.
We had a fantastic opportunity to experience the Oslofjord in a new way.
I would recommend this!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ninaballerinazimmer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse å dra ut fra Kongen Marina, hoppe på bølgene fra Kielferga og se seg om på Sørenga og Tjuvholmen. Petter er en stødig og leken skipper - og da blir det både trygt og veldig gøy!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, helgetz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Meget trygg pilot. 50-60 knop, hopping på bølger og fin info underveis. Dra ut fra Kongen Marina og spis der før eller etter.

Topp time for to familier.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 551hanspetters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser