Knallgøy

Utrolig hyggelig kaptein, trygg, rolig og god guide. Ønsket at vi skulle ha det gøy. Oppsøkte... les mer

Anmeldt 4. august 2021
Birgitte G
Knallgøy opplevelse og fin kaptein.

Flott opplevelse i Oslofjorden. Knallgøy moro i 55 knop som alltid føltes trygt med hyggelig og... les mer

Anmeldt 4. august 2021
PerChristianG2
Oslo, Norge

Anmeldt 1. august 2020

Dette var så gøy! Veldig trygg sjåfør😊 anbefales!

This was so fun! Very safe captein😊 recommended!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Majsem123
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Jentegjengen og jeg hadde en herlig tur med RIB Experience i juni, det er noe av det morsomste jeg har vært med på!! Petter som sjåfør har en unik kunnskap om Oslofjorden og er en helt rå kaptein. Makan til blid og serviceminded! Alt så proft og tilrettelagt! Det blir ikke lenge til vi må ha en ny tur med RIB Experience! Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, pinkproduction
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en morsom, fartsfylt og trygg båttur. Dyktig sjåfør med gode kunnskaper. Følte meg trygg.
Vi hadde en fantastisk mulighet til å oppleve Oslofjorden på en ny måte.
Dette vil jeg anbefale! 👏🏻👏🏻👏🏻
———————————-
Thank you so much for a fun, fast-paced and safe boat trip. Skilled driver with good knowledge. Felt safe.
We had a fantastic opportunity to experience the Oslofjord in a new way.
I would recommend this! 👏🏻👏🏻👏🏻

Takk, ninaballerinazimmer
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse å dra ut fra Kongen Marina, hoppe på bølgene fra Kielferga og se seg om på Sørenga og Tjuvholmen. Petter er en stødig og leken skipper - og da blir det både trygt og veldig gøy!!

Takk, helgetz
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Meget trygg pilot. 50-60 knop, hopping på bølger og fin info underveis. Dra ut fra Kongen Marina og spis der før eller etter.

Topp time for to familier.

1  Takk, 551hanspetters