Knallgøy

Utrolig hyggelig kaptein, trygg, rolig og god guide. Ønsket at vi skulle ha det gøy. Oppsøkte... les mer

Anmeldt 4. august 2021
Birgitte G
Knallgøy opplevelse og fin kaptein.

Flott opplevelse i Oslofjorden. Knallgøy moro i 55 knop som alltid føltes trygt med hyggelig og... les mer

Anmeldt 4. august 2021
PerChristianG2
Oslo, Norge

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur i Oslofjorden. Fikk se mye og lokale historier om de ulike stedene vi besøkte var utrolig gøy å høre. Fikk en helt annen opplevelse av Oslo som reisemål.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, 505johnnyt
Anmeldt 24. juni 2021 via mobile enheter

Ungdoms bursdag. Kaptein Petter er utrolig flink og stødig. Jentene hadde en gøy og fartsfylt tur. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, anielao978
Anmeldt 21. juni 2021

Vi ble fraktet til sommerfest med jobben og det var kjempevellykket! Petter var veldig hjelpsom og hyggelig. Båten var mer komfortabel å kjøre i høy fart enn andre RIB'er. Dette vil vi gjøre igjen. Tusen takk for turen :)

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, I977TKsophies
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur på fjorden med kaptein Petter. Dette var så kult. Stødig kaptein og veldig moro for både barn og voksne. Dette kan sterkt anbefales.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, eventfabrikken
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Hadde en fantastisk tur på oslo fjorden. Petter er en fin og trygg sjåfør. Delt kunnskap under turen. Har ikke hatt det så gøy på lenge. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, anielao978