Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Knallgøy opplevelse og fin kaptein.

Flott opplevelse i Oslofjorden. Knallgøy moro i 55 knop som alltid føltes trygt med hyggelig og... les mer

Anmeldt 4. august 2021
PerChristianG2
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Fantastisk

Utrolig gøyal tur i båt. Det gikk veldig raskt, men man følte seg helt trygg og godt tatt vare på... les mer

Anmeldt 4. august 2021
Sofia G
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
21
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
21
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 21 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Flott opplevelse i Oslofjorden. Knallgøy moro i 55 knop som alltid føltes trygt med hyggelig og dyktig kaptein. Servicevennlig og åpen for alternative turer.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, PerChristianG2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Utrolig gøyal tur i båt. Det gikk veldig raskt, men man følte seg helt trygg og godt tatt vare på. Super service! Fungerte også som en guidet tur. Fantastisk gøy fart og moro der man fløy på bølgene. Anbefales på det høyeste og servicen var førsteklasses!)

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Sofia G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Kjempemorsom tur som både var lærerik og morsom. Det var en trygg tur hvor du selv fikk være med å bestemme fart. Du fikk både briller og vest og alt du måtte trenge for en super tur med denne raske båten

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, josefing222
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Dette var utrolig gøy og anbefales på det sterkeste. Veldig hyggelig guide med mye kunnskap. Vi følte oss veldig trygge og hadde en veldig fin tur:)

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, gurogg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Dette var kjempe gøy! Dyktige sjåfører, som tilrettela så alle hadde det fint! Moro å oppleve skjærgården på denne måten! Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, I1411PJlenae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser