Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig! En av de beste italienske restaurantene jeg har vært på.”

Mangiamo Ristorante & Bar
Bestill bord
2
tor. 21.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 36 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Ingen er så stolte av maten sin som italienerne. Mat og vin er forbundet med å være sammen, med familie og venner. Storfamiliene møtes gjerne over et måltid og spiser og prater i timevis. Og jo lengre måltidet varer, jo mer kvalitetstid sammen med familien. Da rekker de også naturligvis mange retter. Først litt salami og skinke, så gjerne en pastarett og grønnsaker før hovedretten med kjøtt eller fisk. Det hele avsluttes med en søt dessert. Alt dette finner du selvsagt i vår rikholdige meny. Ingen kan formidle dette bedre enn italienerne selv. Derfor har vi kun italienske kokker og servitører hos oss. Vi snakker italiensk oss imellom, akkurat som hjemme i Italia. Det bidrar til god stemning for alle!
Anmeldt 30. august 2020

Jeg har vært der nå tre ganger. Siste gang tok jeg med hele familien (vi var 5 til sammen), og alle var enige om at dette var HELT TOPP!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 237 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Ekte og velsmakende italiensk mat. Jeg anbefaler dette stedet hundre prosent. Dessert er kjempegodt. Takk

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, kami_felo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Utrolig god, rask og hyggelig service til tross for full restaurant. Tydeligvis populær, og det er forståelig. Kjempegod forrett og hovedrett. Saftig kylling og god pizza

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Kaja_Skarpnord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Vi kom inn ved en ren tilfeldighet og ble godt tatt i mot av en hyggelig og oppmerksom servitør. Kokkene hilste hyggelig på oss fra åpen kjøkkenløsning. Og maten....maten var helt fantastisk. En nydelig pasta med salsacita, valnøtt og blåmuggost, etterfulgt av en nydelig sorbet. Min venninne fikk en tiramisu som var utrolig god. Og selv om vi ble god og mett fikk vi lyst til å prøve nesten alt som ut fra kjøkkenet! Dette var rett og slett en stor overraskelse.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, John-Greger T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Hei, bestilte bord via nettsiden til søndag 23 august og fikk bekreftet ledig bord 22:00. Gledet oss til en 3 retter med god drikke. Hadde hørt mye fint om stedet og lest gode kritikker. Når vi kom frem ble vi møtt av en likeglad kelner som ikke brydde seg men sa at kjøkkenet stengte 21 og thats it. Sjefen var ikke på plass og han var bare sur og ville ikke ta tak i problemet eller i det hele tatt snakke med oss. Fortsatte rydde og ignorerte oss. Har sendt restauranten en Mail i etterkant samt svart på annen Mail hvor de spurte om vi var fornøyd med maten og service. Helt merkelig oppførsel når man først har bestilt bord og har store forventninger. Aldri opplevd lignende ignoranse.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, torpen67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mangiamo Ristorante & Bar, så også på

 

Har du vært i Mangiamo Ristorante & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din