Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådig”

Mangiamo Ristorante & Bar
Bestill bord
2
fre. 22.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 37 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Ingen er så stolte av maten sin som italienerne. Mat og vin er forbundet med å være sammen, med familie og venner. Storfamiliene møtes gjerne over et måltid og spiser og prater i timevis. Og jo lengre måltidet varer, jo mer kvalitetstid sammen med familien. Da rekker de også naturligvis mange retter. Først litt salami og skinke, så gjerne en pastarett og grønnsaker før hovedretten med kjøtt eller fisk. Det hele avsluttes med en søt dessert. Alt dette finner du selvsagt i vår rikholdige meny. Ingen kan formidle dette bedre enn italienerne selv. Derfor har vi kun italienske kokker og servitører hos oss. Vi snakker italiensk oss imellom, akkurat som hjemme i Italia. Det bidrar til god stemning for alle!
Anmeldt 8. september 2020

Hyggelig atmosfære, men maten var helt middelmådig. Det var absolutt ikke samme kvalitet som det man får i Italia..
Mulig de har god pizza, men det var ikke det vi ønsket oss.
Vi hadde 2 forskjellige av forretter, hovedretter og desserter.
Ingen av oss opplevde maten som spesielt godt.
Dessertene var det beste, men heller ikke topp.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torillk823
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 237 anmeldelser

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Dette er en genuin Italiensk restaurant beliggende sentralt i hovedstaden. Vi var 3 par i vår beste alder (60+) som besøkte dette intime spisestedet en lørdags kveld tidlig i september. Topp stemning og flott service fra en meget hyggelig ung kvinnelig kelner. Vi kjørte hele pakka, bestående av antipasti ,primo piatti og Dolce. Kjøtt, fisk og pasta. Nydelig vin, limoncello og kaffe avec. Alt servert med et stort smil fra vår nydelige kelner. Dette er et sted vi absolutt kan anbefale, enten det er for en rask pizza, eller full pakke sånn som oss. Terningkast 6

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Fantastisk god. Både kjøtt, kylling og pizza. Alt var veldig bra! Anbefales på det sterkeste! Forretten var også gode.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 959matiasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020

Vi valgte stedet fordi vi var i nærheten, og så positive omtaler på tripadvisor. Dessverre har vi ikke mye positivt å si etter å ha inntatt et måltid her. Vi har vel strengt tatt ikke noe positivt å si i det hele tatt, i og med at vi kom for å få oss et godt måltid, men det var dessverre ikke godt i det hele tatt. Lammecarreen var ikke varm, den var for mye stekt, den kom sammen med to små poteter og en klatt smakløs brun saus, og det var det. Heldigvis var det en veldig liten porsjon. (Dette var det eneste positive innslaget i måltidet.) Entrecoten var hakket opp i små biter og lignet en slags pytt-i-panne, kan det ha vært rester fra gårsdagen som var blitt varmet opp? Mistanken er der... Forretten var en laksetartar som lå i en bolle som var klint inn med en gul, malinglignende "saus", smaken på sausen var ubestemmelig, og retten i sin helhet framsto som uapetittlig, noe som stemte godt med den totale smaksopplevelsen av retten. Kelneren var ikke hyggelig, i tillegg var han sur. Da vi kom undret vi oss over hvor få gjester som var i lokalet. Da vi gikk undret vi oss ikke. Svaret sier seg selv, folket på løkka har vært her og spist..èn gang... derfor går de heller andre steder når de vil ha et godt måltid. Det kommer sannelig vi også til å gjøre.

https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g190479-d17479378-r768650516-Mangiamo_Ristorante_Bar-Oslo_Eastern_Norway.html#

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, trd827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Jeg har vært der nå tre ganger. Siste gang tok jeg med hele familien (vi var 5 til sammen), og alle var enige om at dette var HELT TOPP!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mangiamo Ristorante & Bar, så også på

 

Har du vært i Mangiamo Ristorante & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din