Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”

Mangiamo Ristorante & Bar
Bestill bord
2
tor. 28.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 38 av 1 540 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Ingen er så stolte av maten sin som italienerne. Mat og vin er forbundet med å være sammen, med familie og venner. Storfamiliene møtes gjerne over et måltid og spiser og prater i timevis. Og jo lengre måltidet varer, jo mer kvalitetstid sammen med familien. Da rekker de også naturligvis mange retter. Først litt salami og skinke, så gjerne en pastarett og grønnsaker før hovedretten med kjøtt eller fisk. Det hele avsluttes med en søt dessert. Alt dette finner du selvsagt i vår rikholdige meny. Ingen kan formidle dette bedre enn italienerne selv. Derfor har vi kun italienske kokker og servitører hos oss. Vi snakker italiensk oss imellom, akkurat som hjemme i Italia. Det bidrar til god stemning for alle!
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Jeg ble svært skuffet over hvor dårlig besøket mitt var.
Rettene meg og partneren bestilte var to pastaretter, Bolognese og Frutti di mare.
Bolognese var smakløs og hadde svært lite kjøtt. Frutti di mare var litt bedre, men smakte ikke særlig den heller. I tillegg så fikk partneren blåskjell istedenfor muslinger, noe vi ikke fikk beskjed om i forkant.

Servicen var helt elendig(!!) Det var to servitører. Damen var i sin egen verden og tok alt med ro. Hun var treg og var ikke villig til å hjelpe han andre servitøren og så seg bare rundt i lufta. Stakkars mannen som stresset og gjorde all jobben. Han løp fra den ene til den andre siden. Han rakk ikke å gjøre noe bra, alt ble bare halvveis.

Etter at vi hadde spist så tok det hele 15-20 min før det ble rydda, og hele 10 min for at vi fikk dessertmenyen. Vi betalte og gikk uten å spise dessert. Elendig restaurant. Både maten og servicen var utrolig dårlig. Anbefaler til ingen!

PS: Det positive var at maten kom i tide.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ekiinci
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 237 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020

Dette var en av de bedre restaurantopplevelsene jeg har hatt! Maten kom raskt og smakte fortreffelig. De ovnsstekte trøffelpotetene utvidet min forståelse av hvor godt poteter kan være. I tillegg fikk servitøren Emanuel en plass i mitt hjerte. Han går rundt ved bordene som han eier stedet og behandler deg som en venn av familien. Han slår av en spøk og synger lavt på italiensk mens han skjenker. Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, simonarnoldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Feiring av 18 års dag.Vi hadde bestilt bord.Vi kom og ble godt motatt og satt rett ved kjøkkenet.Det er bare fryd å sitte å se på.Var veldig vanskelig å bestille mat da alt så godt ut.Men vi spiste biff,lamme Carré og pizza og dette stedet anbefaler jeg på det sterkeste .Meget populært sted

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Hyggelig atmosfære, men maten var helt middelmådig. Det var absolutt ikke samme kvalitet som det man får i Italia..
Mulig de har god pizza, men det var ikke det vi ønsket oss.
Vi hadde 2 forskjellige av forretter, hovedretter og desserter.
Ingen av oss opplevde maten som spesielt godt.
Dessertene var det beste, men heller ikke topp.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torillk823
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Dette er en genuin Italiensk restaurant beliggende sentralt i hovedstaden. Vi var 3 par i vår beste alder (60+) som besøkte dette intime spisestedet en lørdags kveld tidlig i september. Topp stemning og flott service fra en meget hyggelig ung kvinnelig kelner. Vi kjørte hele pakka, bestående av antipasti ,primo piatti og Dolce. Kjøtt, fisk og pasta. Nydelig vin, limoncello og kaffe avec. Alt servert med et stort smil fra vår nydelige kelner. Dette er et sted vi absolutt kan anbefale, enten det er for en rask pizza, eller full pakke sånn som oss. Terningkast 6

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mangiamo Ristorante & Bar, så også på

 

Har du vært i Mangiamo Ristorante & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din