Jeg ble svært skuffet over hvor dårlig besøket mitt var.
Rettene meg og partneren bestilte var to pastaretter, Bolognese og Frutti di mare.
Bolognese var smakløs og hadde svært lite kjøtt. Frutti di mare var litt bedre, men smakte ikke særlig den heller. I tillegg så fikk partneren blåskjell istedenfor muslinger, noe vi ikke fikk beskjed om i forkant.
Servicen var helt elendig(!!) Det var to servitører. Damen var i sin egen verden og tok alt med ro. Hun var treg og var ikke villig til å hjelpe han andre servitøren og så seg bare rundt i lufta. Stakkars mannen som stresset og gjorde all jobben. Han løp fra den ene til den andre siden. Han rakk ikke å gjøre noe bra, alt ble bare halvveis.
Etter at vi hadde spist så tok det hele 15-20 min før det ble rydda, og hele 10 min for at vi fikk dessertmenyen. Vi betalte og gikk uten å spise dessert. Elendig restaurant. Både maten og servicen var utrolig dårlig. Anbefaler til ingen!
PS: Det positive var at maten kom i tide.