Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og fin uteplass,”
Anmeldelse av Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli
Vurdert som nr. 245 av 1 601 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og fin uteplass, særdeles flink servitør. Vi spise piggvar og kylling. Passe store porsjoner, fint lagt opp, godt tilbehør. Begge rettene var en anelse for salte.
Men alt i alt var dette en hyggelig opplevelse.
Dessert; is med karamellisert popkorn. Den var god.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 76 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hadde høye forventninger til Brasserie Rivoli, men ble dessverre litt skuffet. Vi ventet lenge på at hovmester tok i mot oss i døren, og fortsatte å vente til vi gikk. Det tok lang tid før vi fikk maten og de som kom etter oss fikk maten raskere eller på samme tid. God kongekrabbe, ok forrett med reke fra Lyngen og taskekrabbe. Vinen (Chardonnay) jeg fikk til piggvaren med selerirotpurre og bakt selleri med grønnkål og småpoteter var veldig sur, og siden det var bunnen av flasken kan det hende den hadde stått litt for lenge. Passet ikke med maten heller. I tillegg fikk jeg vinglasset samtidig som champagnen, så vinen var lunken når hovedrett kom. Ingen spurte om vinen falt i smak eller om jeg ville ha noe mer før jeg var ferdig. Og vi fikk ikke spørsmål om kaffe før etter vi hadde spist dessert. Piggvaren og tilbehøret var også smakløst for seg selv, og i kombinasjon, men potetene og bearnaisen som mannen min fikk til entrecôten var veldig gode. Alt i alt hadde jeg høyere forventninger, og håper at de forbereder ventetid og service da de har en nydelig lokasjon og jeg vil besøke de igjen om dette blir bedre.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, tinawing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Serverer musserende på glass - og later som det er Champagne. De tok seg selvsagt betalt for Champagne - De skjenket ikke ved bordet men hentet fra baren. Hadde ikke dette vært en forsøksvis hyggelig bursdagsmiddag for min samboer ville jeg sendt det rett ut igjen. Maten er god - men juks trekker karakteren godt ned. Det finnes mange mye bedre alternativer i Oslo til bedre priser. Vi kommer dessverre ikke en gang til. Dette var meget skuffende - gittt forventning om like høyt nivå som BA 53 som Kari Innerå drev før. Der var service og atmosfære en helt annen. Så mitt tips er Styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, andreasn661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Her er det alltid god kvalitetsmat og service, i tillegg til en veldig hyggelig atmosfære. Uteserveringen er veldig koselig og perfekt for en lunsj eller middag i solen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 414helened
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

En hyggelig kveld utendørs. Utsøkt mat, godt anbefalt vin og oppmerksomme og trivelig betjening.

Lyngenreker og krabbe på toast til forrett, servert med en nydelig kremet ajoli (tror jeg). Fin farge og smakskombinasjon.

Hovedrett, tørrfisk med små mandelpoteter også en god kombinasjon og fint anrettet. Stykkene var fine, men et lite unntak, Skal noe settes fingeren på er det at bukstykket på fisken blir litt spinkelt. Tre av oss fikk fine stykker, mens en fikk bukstykkene. Uansett ikke nok til å sende det ut, retten var smakfullt og ble servert med en utsøkt Chardonnay. En god anbefaling.

Kunne ikke motstå jordbær og is valronasjokolade, så mot alke odds ble det også dessert.

Hyggelig sted, god mat, god service. Anbefales og kommer nok tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 150kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Rivoli, så også på

 

Har du vært i Brasserie Rivoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din