Vi var tre til bords. To av oss valgte skalldyrserveringen, som kom i to runder. Det gikk noe tid, over 20 minuter, før vi fikk bestille mat, noe som er litt overkant når man har bordet bare 2,5 timer. Serveringen var generelt noe avventede og usikker. Første servering var fin-fin med tre sauser. Reker dominierte, østers smakte veldig godt og mer forsegjorte saker med kamskjell og hummer var også bra.
Andre servering kom med en halv sjøkreps til hver. Kanksje litt snaut til den prisen? Her var det litt vel mye urtesaus på halen. Fritert akkar framstod som "vomfyll" i denne settingen. Smakte mest gatekjøkkenmat. Vi la igjen litt av denne. Pepperkrabben var bra, men naturligvis vanskelig å spise. Her kunne de både servert litt mer og rensket den litt mer, etter min smak.
Den tredje til bords fikk løyrom og piggvar og var fornøyd med dette. Samme gjengen spiste på Benjamin i fjor sommer, og sammenlignet med den opplevelsen er ikke Rivoli helt i nærheten, dessverre. Dessert var en god sitronterte. Men også her kjøer de noe enklere stil mht utvalg enn nevnte konkurrent.