Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig!”
Anmeldelse av Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli
Vurdert som nr. 223 av 1 552 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, Og enda bedre service! Dyktig personale, kunnskapsrike om både mat og vin. Sjømat plateauet anbefales! Godt utvalg i basis viner, superb tilleggsliste for viner.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Trail11655293519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 92 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Utmerket restaurant med herlig mat og super service - her skal vi definitivt tilbake! Sånn passe spennende kamskjell, men hovedrettene var aldeles fantastiske. Sjekk ut kylling og skalldyrstallerkene - utrolig godt!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, jkse_no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Vi var tre til bords. To av oss valgte skalldyrserveringen, som kom i to runder. Det gikk noe tid, over 20 minuter, før vi fikk bestille mat, noe som er litt overkant når man har bordet bare 2,5 timer. Serveringen var generelt noe avventede og usikker. Første servering var fin-fin med tre sauser. Reker dominierte, østers smakte veldig godt og mer forsegjorte saker med kamskjell og hummer var også bra.

Andre servering kom med en halv sjøkreps til hver. Kanksje litt snaut til den prisen? Her var det litt vel mye urtesaus på halen. Fritert akkar framstod som "vomfyll" i denne settingen. Smakte mest gatekjøkkenmat. Vi la igjen litt av denne. Pepperkrabben var bra, men naturligvis vanskelig å spise. Her kunne de både servert litt mer og rensket den litt mer, etter min smak.

Den tredje til bords fikk løyrom og piggvar og var fornøyd med dette. Samme gjengen spiste på Benjamin i fjor sommer, og sammenlignet med den opplevelsen er ikke Rivoli helt i nærheten, dessverre. Dessert var en god sitronterte. Men også her kjøer de noe enklere stil mht utvalg enn nevnte konkurrent.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, AirbusTronn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Fint sted med fint interiør, og maten var veldig god. Vi satt likevel igjen med en litt dårlig følelse i etterkant. Servicen var treg, servitøren var borte lenge og vi fikk for eksempel vesentlig mindre brød enn alle andre vi så i lokalet. Kanskje små ting, men av det oppfattet vi at vi kanskje ikke var helt de kundene servitøren ønsket seg. Kanskje vi var for unge, kledd for vanlig og hadde for lite penger fordi vi ikke hadde lyst til å betale 1200+ for en vinflaske? Det var i alle fall følelsen vi satt igjen med. Skuffende var det i alle fall.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, andreahkk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted med uteservering. Har et godt utvalg vin og drinker. Maten er meget god og service ypperlig. Har variert meny med kjøtt, fisk og vegetar. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie Rivoli, så også på

 

Har du vært i Brasserie Rivoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.