Da har Brasserie Rivoli blitt besøkt. Vi bestilte bord i god tid, og da vi kom fikk vi tilbud om bord utendørs, som vi slo til på. Veldig hyggelig beliggenhet, midt i smørøyet på Munch Brygge i den nye bydelen som har vokst frem ved Operaen og Sørenga, og med Akerselva rennende rett utenfor. Nå sjekket jeg ikke så nøye innendørs, men stedet er nytt og fresht.
Restauranten serverer fransk mat, og tilhører sjiktet av nye gode restauranter i dette området med dyktige kjøkkensjefer og drivere. Vi har nå besøkt flere, og kvaliteten på maten er høy. Gode råvarer satses det på, men jeg føler allikevel at det er litt igjen for å nå helt til topps hos flere. Så også her. Jeg og min mann delte østers til forrett. Disse var meget gode, men jeg har fått østers andre steder som jeg har likt bedre. Min mann spiste entrecôte, og som han sa, det var en god rett, men heller ikke denne utmerket seg. Jeg tok en porsjon tartar av okse med fries til hovedrett, og var godt fornøyd med den. Bordfølget vårt tok kamskjell og blini med løjrom til forrett. Kamskjellene ble litt tamme var dommen på de. Kyllingen fra Hovelsrud som de tok til hovedrett derimot, syntes de var veldig god. Til dessert delte jeg og mannen min en vannbakkels, og den var god, men jeg skulle ønske den var mer luftig. Vi tok en drink hver før maten, og min drink som het Ladybug kan absolutt anbefales. Kjempegod.
Servicen var god, og prisene er som på andre restauranter i samme sjiktet. Skal man unne seg et godt måltid med god drikke blir det fort en forholdsvis høy sum, men selv om vi ikke var 100 % fornøyd denne kvelden, leverer Brasserie Rivoli kvalitetsmat som kan anbefales.