“Hyggelig, flott og super service”
Anmeldelse av Brasserie Rivoli

Brasserie Rivoli
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

En både koselig og flott restaurant med nydelig mat og vin, super og hyggelig service og god beliggenhet. Det var dessuten deilig med litt plass mellom bordene inne. Hit kommer jeg gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 214dagh

Anmeldt 15. mars 2023 via mobile enheter

Kona og jeg hadde 27 års bryllupsdag, og vi tenkte at en fransk restaurant med Michelin-stjerne måtte være en sikker vinner. Til forrett bestilte vi skalldyrsalat, som var god, og gratinerte blåskjell, som vel var kveldens høydare, sammen med chardonnay-hvitvinen.
Til hovedrett skrei og ørret. Rettene var OK, men ikke noe å rope hurra og wow for, og vi konkluderte vel med at vi lager bedre fiskemiddag hjemme. Etter middag følte vi oss begge litt smådårlige i magen. Summa summarum var vel dette heller ordinært til 1600 kroner.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, JKristian
Anmeldt 6. mars 2023

Første gang jeg besøkte denne restauranten, men blir så absolutt ikke siste! Alle rettene var en smaksopplevelse. Hadde et glass hvitvin og et glass rødvin anbefalt av kelneren og det var gode valg! Servitørene var hele tiden der når vi trengte dem og var utrolig hyggelige.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Knut1305
Anmeldt 20. januar 2023 via mobile enheter

Kjempebra restaurant med hyggelig atmosfære, men ikke 100% Til tider litt lite oppmerksomhet fra servitør. Super service men til tider litt uoppmerksom med vinservering.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Casper S
Anmeldt 30. november 2022

Min kone spiste torsk, jeg gledet meg med Spätzle. Hanna var en meget sjarmant som dyktig servitrise. Ettersom vi hadde teaterbilletter ble det lite alkohol dvs. Hanna fremsto dermed også som kreativ problemløser ved at min kone jeg fikk dele et glass hvitvin til de 4 meget velsmakende oster som avsluttet vårt måltid. Kafeen ble drukket på Nationalteatrets restaurant, neste gang blir det igjen på Rivoli.
Ikke noe minus ved vårt besøk ? Jo, Kinn bryggeriets øl var for min smak en gedigen skuffelse med altfor mye udrikkelig sats . . . men applaus til den meget gode Chardonnay`en. Om litt bestiller vi bord til vårt neste besøk medio desember.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 918guntherm

Reisende som så på Brasserie Rivoli, så også på

Har du vært i Brasserie Rivoli? Del dine erfaringer!