“5 av 5”

Brasserie Rivoli
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 26. april 2024 via mobile enheter

Takk for en super kveld. Vi spiste 4 retters meny med vinpakke. Mange spennende smaker som kan anbefales på det varmeste. Vår kelner Konstantinos i en klasse for seg selv. Han må Rivoli passe godt på.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Nausikaa42

Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Fikk nok stedets dårligste bord selv om det var mye ledig i lokalet. Bestilte skrei. Den kom urovekkende fort. Veldig lite mat for 400 kroner. Ørliten fiskebit med enda mindre tilbehør som druknet i saus. Men smakte godt. To servitører som ikke klarte å samarbeide men som kom og spurte om det samme flere ganger. Entrecote som var litt slintrete med en salat som smakte litt rart. Var noe søtt oppi det. Sukker?

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Ruffen72
Anmeldt 16. desember 2023

Service i toppklasse. Tar seg tid til gjestene sine, forklarer hva slags ingredienser maten er lagd av, og maten smakte himmelsk. Her føler man seg verdsatt som gjest.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 833beatem
Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Vi var to par som etter teatertur ønsket middag. Hovedretten andebryst (Canard) smakte fortreffelig med det gode tilbehøret. Men porsjonene var i minste laget, antagelig beregnet sammen med forrett som vi altså valgte bort. Til retten ønsket vi hvitvin, og kelneren foreslo en flott chardonnay fra Jura (l’etoile Chardonnay, 3 ganger polprisen). En nydelig vin til andebrystet.
Vi valgte ulike desserter, den beste var trolig vannbakkels (Paris-Brest), men også de andre rettene var gode.
Det vi husker best fra besøket var totalopplevelsen: fint interiør med møblering som gjorde at gjestene ikke fikk følelsen av å sitte tett, dyktige og ikke minst trivelige kelnere, hyggelig stemning. Vår kelner var fransk, men snakket utmerket norsk; gode kunnskaper om mat og særlig vin. Han var rask da vi bad om mer brød, forøvrig oppmerksom og med en oppførsel som tydet på at han ville oss vel.
Her kommer vi gjerne tilbake; stedet kan anbefales dem som ønsker god mat og service i en franskinspirert restaurant!. Prisnivået akseptabelt.

Dato for besøk: november 2023
Takk, rolflund
Anmeldt 1. oktober 2023 via mobile enheter

God mat og en veldig hyggelig å behjelpelig kelner. Fikk historie og fakta rundt rettene vi fikk servert. Rettene smakte helt greit.

Vi hadde løjrom, tartar, piggvar, lysing,

Helt forferdelig stoler. Ubehagelig å sitte på.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Gabriel S

Reisende som så på Brasserie Rivoli, så også på

Har du vært i Brasserie Rivoli? Del dine erfaringer!