Dette stedet trenger ikke god service for å ha «fullt hus». Det er bra for eierne, men ikke alltid like bra for gjestene. Vi var offer for elendig service, eller mer korrekt sagt, en ekstremt gjennomskuelig løgn fra en av de unge kjekke servitørene. Da vi ankom ble vi bedt om å vente litt for at et bord på terrassen ble ryddet og vasket. Da dette var klart, ble vi geleiedet til bordet av servitøren, men da vi kom dit satt det en fager jente der som servitøren åpenbart kjente, og slo av en prat med. Servitøren snudde seg så og sa at bordet dessverre ikke var ledig, «jeg beklager for det, men det var ikke ledig». Ikke nok med det, men servitøren gadd ikke en gang å bry seg med å foreslå et annet bord !! «All time high» drøyt gjort, så det var bare en ting å gjøre, gå derfra. Slik oppførsel pleier å bli møtt med argumentasjon og kanskje scener, men ble for paff denne gangen.