Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 216
USD 205
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Hotels.com
Priceline
USD 216
Vis tilbud
Booking.comUSD 210
Expedia.comUSD 205
FindHotelUSD 206
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 001)
Filtrer anmeldelser
1 001 resultater
Vurdering fra reisende
617
269
74
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
617
269
74
26
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 1 001 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nok en gang fikk jeg gleden av å bo på dette lekre hotellet. Jeg vil virkelig anbefale det, hotellet ligger i en ærverdig og fredet bygning supersentralt i Oslo. Jeg fikk gleden av å bo på en romslig Juniorsuite, og her er det god plass og alt man trenger. Selv om rommet begynner å vise tegn til bruk, glemmer man dette når man treffer de svært hyggelige og engasjerte resepsjonistene samt en ekstremt hyggelig og imøtekommende hotellsjef. Jeg vil tørre å påstå at teamet ved dette hotellet, er det aller beste på hotellene i hovedstaden. Alle som jobber der er gjennomført hyggelige, engasjerte og vil gjesten det aller beste. Jeg har bodd på Amerikalinjen i sommer, men Hotel Christiania Teater leverer ett langt bedre og personlig preg og produkt. Frokosten var aldeles utmerket! Prøv dette hotellet , dere angrer ikke.

Thor B

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, thorb365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Thor,

Tusen tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Dette var helt fantastisk å lese. Her på Hotel Christiania Teater brenner vi for mennesker og god service. Derfor gjør tilbakemeldinger som denne at vi blir ekstra stolte.

Jeg vil dele denne videre med samtlige av mine kolleger.

Nok en gang tusen takk. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er kjempeflott og romslig innvendig, men inngangsdørene er et herk med bagasje. Fryktelig trivelige ansatte i disken og imøtekommende vaskere. Vi fikk håndduker ol. på døra pga Corona og det fungerte fint! Oppgraderte til Deluxerom pga tilbud, stort romslig rom med stor seng. Frokosten var behagelig og kjempegod (godt brød!!). Eneste minus med oppholder var at inn til do er det bare en fancy frostet glassdør - som ikke er tett på noe vis. Par cm glippe i alle kanter. Du får altså ikke gått på do i fred ‍♀️

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei 767vanjah,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Vi setter enormt stor pris på å lese denne, og at du har hatt det bra her hos oss. Frokosten er noe vi tar stor stolthet i her hos oss, så det er flott å se at denne falt i smak.

Vi tar med oss tilbakemeldingen videre. Håper vi får se deg igjen ved en senere anledning!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Flotte rom, nydelig frokost, fantastisk stab, fra resepsjonen via kjøkken til renholdere. Blide,trivelige og veldig serviceinnstilt. Det er bare å booke seg inn, her trives man. Kai og Toril Midthjell . Ps :savner en plass å henge håndklær på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, torillindbergetm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Kai og Toril,

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på å lese at dere har hatt det bra her hos oss. At dere trekker frem staben slik dere gjør blir vi enormt stolte av.

Tilbakemeldingen tar vi med oss videre, og vi håper å se dere igjen!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet ligger veldig sentralt og nært Nationaltheatret stasjon (metro, tog og buss). Hotellet er litt anonymt og en kan lett gå forbi uten å få det med seg.
Vi ble møtt av en smilende og hyggelig resepsjonist som ga oss rom 610 i øverste etasje.
Rommet var stort og fint, og det lå også en personlig hilsen til oss på sofabordet.
Vasken på badet var flyttet ut fra badet, noe som var praktisk.
God seng og vel utstyrt rom. Alt holdt i en gjennomført stil.
Frokosten var veldig bra. Her får du ordentlig eggerøre (ikke pulverbasert), ferskpresset appelsinjuice, og alt annet en behøver for en god start på dagen. Betjeningen var hele tiden på plass for å etterfylle og rydde, slik at det så delikat ut for alle som kom.

Det eneste negative var heisen som gikk veldig sakte. Vi fant fort ut at vi gikk like fort som heisen til 6.etasje (ja, vi er småspreke)

Vi anbefaler dette hotellet, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei VacationOslo,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Vi setter stor pris på scoren du gir oss, samt de varme tilbakemeldingene på alt fra rom, frokost og til personalet.

Frokosten er noe vi tar stor stolthet i her på Hotel Christiania Teater, så vi blir spesielt stolte av å lese det du skriver.

Vi gleder oss til dere kommer tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde 6 dager på hotellet. Strålende fornøyd med beliggenheten. Kort vei til tog og trikk. Ypperlig service og et hyggelig personale som stod til tjeneste hele døgnet. Rommet var stort og fint. Frokosten var av beste merke. Anbefales sterkt hotellet.
Kjetil

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, 615kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Kjetil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på denne, og det er fantastisk å se at dere hadde et bra opphold her hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser