Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 230
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 235
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.10.21
Priceline
USD 224
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Hotels.comUSD 230
FindHotelUSD 231
ZenHotels.comUSD 253
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 048)
Filtrer anmeldelser
1 048 resultater
Vurdering fra reisende
656
271
74
31
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
656
271
74
31
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 1 048 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi stortrivdes på dette hotellet. Vi ble veldig godt tatt imot da vi ankom, og følte oss velkomne. Personalet var usedvanlig hyggelige. Rommet var pent og lyst, sengen var god. Frokosten var veldig god, frokostrommet var pent, det var god plass og ikke kø ved buffeten. Perfekt beliggenhet, det er kort vei til Aker Brygge, restauranter og butikker. Det ligger en park (Spikersuppa) rett over gaten. Nationaltheateret stasjon ligger få minutter unna.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Stavanger246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Stavanger246,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Så flott at dere hadde det bra her på Hotel Christiania Teater.

Vi setter enormt stor pris på den varme beskrivelsen av både hotellet og personalet.

Dere er hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Oppgradering som ble lovt oss og holdt av og også fastsatt i nordic choice appen og også muntlig over telefonen, uten noe forbehold, ble plutselig forandret via en email kl.22 kvelden i forveien, før ankomst. Men heldigvis, ryddet hotellet opp, og vi fikk likevel det som var lovt oss etter mye styr. Det ødela litt av gleden før ankomst. Men det ble et veldig bra opphold! Jeg kommer til å anbefale det videre. Flott suite, hyggelige resepsjonister , super beliggenhet og nydelig frokost. Et godt vedlikeholdt hotel.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, LineGT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei LineGT,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Vi beklager på det sterkeste at det oppsto forvirring når det kom til oppgraderingen. Dette vil vi følge opp videre internt. Jeg er glad det ordnet seg, og at dere hadde det bra her hos oss. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Vi tar med oss dette videre, og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake.

Beste hilsen,
Andy
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Et koselig hotell som ligger supersentralt til. Nydelig frokost, koselig bar og restaurant med masse sjel. Pizzaen i restaurnten var veldig god. Rommene var store og delikat innredet . Gode senger og stille i området på natestid.
Det eneste som trakk litt ned var dårlig belysning på badet. Ellers veldig hyggelig personale som gjorde oppholdet helt perfekt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 558anithae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei 558anithae,

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på å høre at du hadde et godt opphold her på Hotel Christiania Teater. Så flott at du fikk prøvd hele vårt tilbud da vi også har en nydelig restaurant med tilhørende bar.

Vi håper å se deg igjen ved neste besøk til Oslo- du er hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Svært entusiastiske og imøtekommende ansatte i resepsjonen og i restauranten strakk seg langt for at vi skulle få et flott opphold. Det ble vi glade for. Velsmakende pizzaer med utradisjonelle ingredienser ga oss en god matopplevelse. Vi fikk også sett oss rundt i den gamle teatersalen før vi kunne trekke oss tilbake og nyte et stort og velholdt hotellrom. En herlig saktegående heis uten kameraovervåkning gjør at selv et slitent ektepar føler seg som ungdommer igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, losalex2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei losalex2233,

Tusen hjertelig takk for den varme tilbakemeldingen!

Her på Hotel Christiania Teater har vi en stor lidenskap for mennesker, og god service. Derfor blir vi enormt stolte av å lese tilbakemeldinger som denne. Det er også flott å lese at dere både fikk prøvd restauranten, og sett teatersalen. Den leies også ut til møter og eventer.

Det var en glede å ha dere på besøk, og vi håper å se dere igjen ved en senere anledning.

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nok en gang fikk jeg gleden av å bo på dette lekre hotellet. Jeg vil virkelig anbefale det, hotellet ligger i en ærverdig og fredet bygning supersentralt i Oslo. Jeg fikk gleden av å bo på en romslig Juniorsuite, og her er det god plass og alt man trenger. Selv om rommet begynner å vise tegn til bruk, glemmer man dette når man treffer de svært hyggelige og engasjerte resepsjonistene samt en ekstremt hyggelig og imøtekommende hotellsjef. Jeg vil tørre å påstå at teamet ved dette hotellet, er det aller beste på hotellene i hovedstaden. Alle som jobber der er gjennomført hyggelige, engasjerte og vil gjesten det aller beste. Jeg har bodd på Amerikalinjen i sommer, men Hotel Christiania Teater leverer ett langt bedre og personlig preg og produkt. Frokosten var aldeles utmerket! Prøv dette hotellet , dere angrer ikke.

Thor B

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, thorb365
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Thor,

Tusen tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Dette var helt fantastisk å lese. Her på Hotel Christiania Teater brenner vi for mennesker og god service. Derfor gjør tilbakemeldinger som denne at vi blir ekstra stolte.

Jeg vil dele denne videre med samtlige av mine kolleger.

Nok en gang tusen takk. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser