Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 249
Hotels.comUSD 246
PricelineUSD 262
TripadvisorUSD 246
FindHotel
travelup.comUSD 300
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 050)
Filtrer anmeldelser
1 050 resultater
Vurdering fra reisende
658
271
74
31
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
658
271
74
31
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 1 050 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2020

Fantastisk hotell, flotte rom, god frokost og nydelig service. Vil absolutt anbefale for alle! Beliggenheten gjorde det svært enkelt å bo der. Resturanten på hotellet hadde veldig god pizza. Og vi trives veldig bra der!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 623kaspers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Hei 623kaspers,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding.

Vi er svært takknemmelige for den varme anbefalingen!

Ønsker deg en fin dag, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Et fantastisk hotel med flott beliggenhet, nydelig frokost, lekre og koselige rom og fantastisk service! Hotellet har en kul bar i 1.etg med deilige drinker og god atmosfære og restaurant med kjempefint interiør og verdens beste pizza.
Alle som jobber her er imøtekommende og hyggelige, langt utover det man kan forvente. Jeg har bodd på dette hotellet flere ganger og kan anbefale det på det varmeste!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 632hh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Hei 632hh2015,

Tusen tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Dette setter vi stor pris på. Spesielt at du kommer tilbake gang etter gang.

Du er alltid velkommen her på Hotel Christiania Teater, og vi gleder oss til å se deg igjen!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Har akkurat hatt en fantastisk opplevelse på Hotel Christiania Teater. Jeg booket My kind of weekend pakke. Her får man sjekke inn tidlig (1200) og utsjekk kl 1600 påfølgende dag. I pakken får man også en flaske Prosecco på rommet til ønsket tidspunkt. Jeg valgte Deluxe rom. Store lyse rom og lekkert bad. Og en deilig stor seng. Det er mulig å velge andre romstyper om disse er tilgjengelig. Og hva er vel ikke det beste med hotellovernatting? Jo en deilig frokost. Hotellet tilbyr en buffet med mye lekkert. Og så klart, eggerøre og bacon. Jeg anbefaler dette tilbudet om man har lyst til en annen opplevelse. Støtt opp om hotellene nå under C-19. Jeg kommer tilbake

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ThomasI20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Hei ThomasI20,

Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Vi setter enormt stor pris på beskrivelsen av oppholdet ditt her på Hotel Christiania Teater.

Som du nevner har pakken My Kind of Weekend en rekke fordeler- her får du virkelig gjort maksimalt ut av helgen.

Tusen takk for oppholdet, og hjertelig velkommen tilbake til oss!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Om du planlegger en samling med dine ansatte, bør du virkelig legge turen hit. Hotellet har sjarm, de ansatte har virkelig forstått service, maten er glimrende og plasseringen er upåklagelig. Dette gir en fin mulighet til å vise dine ansatte at du setter pris på dem, og en fantastisk ramme for de sakene dere skal diskutere.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, roarw30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2020

Hei roarw30,

Tusen tusen takk for den varme tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at dere velger å ha samlingene deres her om og om igjen.

Det samme gjelder samarbeidet med deg før, under og etter samlingene.

Dere er alltid velkommen på Hotel Christiania Teater!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Jeg har bodd på Christiania teater flere ganger. Uslåelig beliggenhet rett ved Nationalteateret. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte. Gjennomgående pent interiør. Store rom med god seng. Hyggelig restaurant og bar i tilknytning til hotellet. Og en fantastisk frokost. Selv om jeg av og til bor på andre hoteller i Oslo vender jeg alltid tilbake - Christiania Teater er min favoritt!

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei Odd Henning D,

Tusen tusen takk for den varme tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du alltid vender tilbake til oss. Det er en glede å ha deg på besøk.

Ønsker deg en riktig fin slutt på sommeren, og jeg hilser så mye fra hele teamet!

Beste hilsen,
Andy
Service Manager
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser