Besvart 25. sep. 2020
Hei TommyNyborg,
Tusen tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på denne, spesielt dine varme ord om frokosten.
Hjertelig velkommen tilbake!
Beste hilsen, Andy Service Manager Hotel Christiania Teater
Vårt arrangement i teatersalen på Hotel Christiania gikk veldig fint, flott og stemningsfullt lokale som passer til mange ulike arrangement. Personalet var hyggelig og bidro til å håndheve avstand og smittevern.
Spør Maipofilm om Hotel Christiania Teater
1 Takk, Maipofilm
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2020
Hei Maipofilm,
Tusen takk for at dere tok dere tid til å gi oss en tilbakemelding!
Det var en stor glede å ha dere hos oss, og vi setter stor pris på deres varme beskrivelse av lokalene våre.
Vi takker for denne gang, og ser frem til å se dere igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotel Christiania Hotel er et enestående og koselig Boutique Hotel midt i Oslo Sentrum. Betjeningen ledet av hotellsjef Hero Azeez yter den beste service 24/7. Frokosten er bare fantastisk!
Mvh Ken Bekkevold
Spør Ken B om Hotel Christiania Teater
1 Takk, Ken B
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020
Hei Bekkevold,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Dette setter vi enormt stor pris på. Vi er her for deg, og for at du skal ha det bra.
Hjertelig velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk hotell, flotte rom, god frokost og nydelig service. Vil absolutt anbefale for alle! Beliggenheten gjorde det svært enkelt å bo der. Resturanten på hotellet hadde veldig god pizza. Og vi trives veldig bra der!
Spør 623kaspers om Hotel Christiania Teater
1 Takk, 623kaspers
Hei 623kaspers,
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding.
Vi er svært takknemmelige for den varme anbefalingen!
Ønsker deg en fin dag, og hjertelig velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et fantastisk hotel med flott beliggenhet, nydelig frokost, lekre og koselige rom og fantastisk service! Hotellet har en kul bar i 1.etg med deilige drinker og god atmosfære og restaurant med kjempefint interiør og verdens beste pizza. Alle som jobber her er imøtekommende og hyggelige, langt utover det man kan forvente. Jeg har bodd på dette hotellet flere ganger og kan anbefale det på det varmeste!
Spør 632hh2015 om Hotel Christiania Teater
2 Takk, 632hh2015
Hei 632hh2015,
Tusen tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!
Dette setter vi stor pris på. Spesielt at du kommer tilbake gang etter gang.
Du er alltid velkommen her på Hotel Christiania Teater, og vi gleder oss til å se deg igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Har akkurat hatt en fantastisk opplevelse på Hotel Christiania Teater. Jeg booket My kind of weekend pakke. Her får man sjekke inn tidlig (1200) og utsjekk kl 1600 påfølgende dag. I pakken får man også en flaske Prosecco på rommet til ønsket tidspunkt. Jeg valgte Deluxe rom. Store lyse rom og lekkert bad. Og en deilig stor seng. Det er mulig å velge andre romstyper om disse er tilgjengelig. Og hva er vel ikke det beste med hotellovernatting? Jo en deilig frokost. Hotellet tilbyr en buffet med mye lekkert. Og så klart, eggerøre og bacon. Jeg anbefaler dette tilbudet om man har lyst til en annen opplevelse. Støtt opp om hotellene nå under C-19. Jeg kommer tilbake 👏
Spør ThomasI20 om Hotel Christiania Teater
1 Takk, ThomasI20
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020
Hei ThomasI20,
Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!
Vi setter enormt stor pris på beskrivelsen av oppholdet ditt her på Hotel Christiania Teater.
Som du nevner har pakken My Kind of Weekend en rekke fordeler- her får du virkelig gjort maksimalt ut av helgen.
Tusen takk for oppholdet, og hjertelig velkommen tilbake til oss!