Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 223
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.10.22
Booking.com
USD 245
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.10.22
FindHotel
USD 220
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.10.22
Hotels.comUSD 223
PricelineUSD 262
TravelocityUSD 223
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 160)
Filtrer anmeldelser
1 160 resultater
Vurdering fra reisende
740
285
83
36
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
740
285
83
36
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 1 160 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2021

Dette hotellet var en svært positiv overraskelse. Flotte rom, veldig hyggelig betjening og en utrolig god frokost i en fin frokostsal. Romslig og greit.
Sentralt plassert for de som ønsker å holde seg i området Karl Johan, Aker Brygge. Heller ikke langt fra Bjørvika, en ca 10-15 min å gå bort til Operaen/Bjørvika.

Kunne med fordel hatt vanlige dører til toalett/bad. Her er det lite "privacy".
Bra, velfungerende klimaanlegg på rommet - og det er ikke ofte i Oslos hoteller.
Fin pizzarestaurant i 1. etasje.
Husk å be om "stille ro" mot bakgården. Det er en stor fordel.

Romtips: Ask for quiet room facing backyard
Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Reisemannen1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Hei Reisemannen1975,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Vi setter enormt stor pris på dine hyggelige kommentarer.

Hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Supervisor
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi ankom til hotellet på fredag ettm.Ble møtt av noen hyggelige damer i resepsjonen .Fikk rom i 5 etasje .Flotte rom med det du trenger.Vi skulle bo på hotellet hele helgen.Frokost var enestående og de hadde alt en kan tenke seg av kaffe ,kake osv .Vi er meget fornøyd med renhold og hele oppholdet.Anbefaler gjerne dette hotellet for mine venner.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2021

Hei kentm176,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding!

Vi setter stor pris på denne, og det er fantastisk å lese at du hadde det bra her hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Supervisor
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

En meget koselig hotell. Alt i alt veldig fornøyd med oppholdet. Koselige og rene rom, gode senger og et super flott bad. Vi bodde på suite og var fornøyd med alle fasiliteter. God service og meget hyggelig personalet. Veldig god frokost i hyggelige omgivelser.

Supert hotell!! Kommer garantert tilbake hit:-)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Passport08146097946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2021

Hei Passport08146097946,

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive denne.

Det er fantastisk å lese at du hadde det bra her hos oss, og vi ser frem til å se deg igjen!

Beste hilsen,
Andy
Service Supervisor
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Flott opplevelse fra ankomst til avreise. Topp service i resepsjonen og flotte rom. Frokosten var også meget bra. Hotellet har sentral beliggenhet og kan anbefales.
NB Noe støy fra trikk på morgenen dersom rom mot Stortingsgaten.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kjellvidarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Hei kjellvidarb,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på denne, og det er fantastisk å lese at du hadde det bra her hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Andy
Service Supervisor
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Hotellet er en skjult skatt i Oslo etter min mening. Et ærverdig hotell med det «lille ekstra» som store store rom, oppgradert seng, kaffemaskin på rommet, smakfull frokost med ferskpresset juice, og ikke minst en service av ypperste kvalitet for å nevne noe. Det ligger i tillegg i bykjernen som er viktig for min del. En opptur av de sjeldne. Spesielt etter å ha vært på 3 andre hotell i forkant av dette oppholdet. Anbefales på det sterkeste. Jeg kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annheleng2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andy K, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei annheleng2020,

Tusen tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive denne. Det var en glede å ha deg på besøk, og du er hjertelig velkommen tilbake neste gang du er i Oslo.

Beste hilsen,
Andy
Service Supervisor
Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser