Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 265
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.12.22
Hotels.com
USD 244
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.22
Expedia.com
USD 244
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.22
PricelineUSD 284
TravelocityUSD 244
Vio.comUSD 244
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 177)
Filtrer anmeldelser
1 177 resultater
Vurdering fra reisende
756
285
83
37
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
756
285
83
37
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 1 177 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2021 via mobile enheter

Vi kjøpte en pakke med overnatting, prosseco ved ankomst,pizza og is på kvelden og frokost dagen etter. Vi er super fornøyd med rommet, maten og servicen. Gode senger, bra beliggenhet og maten var god. Veldig hyggelig personell som tok vare på oss. Praktisk å ha alt på hotellet slik at vi slapp å gå ut i høststormen.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 14astridm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022

Kjære 14astridm,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold hos oss i fjor.
Vi setter stor pris på å lese dine kommentarer og håper på et snarlig gjensyn i.l.a dette året.

Alt godt!

Vennlig hilsen
Team HCT

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2021

Veldig hyggelig betjening, rommene er fine og store, alt man kan ønske seg til frokost meget sentralt i Oslo. En god og hyggelig opplevelse å bo her! Jeg kan virkelig anbefale Hotel Christiania Teater.

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, gunnbuverudh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2022

Kjære gunnbuverudh,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold i fjor.
Det varmer å lese dine kommentarer.

Vi håper å se deg tilbake ved en senere anledning og ønsker en flott uke videre.

Vennlig hilsen
Team HCT

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2021

Er glad for at vi bestemte oss for å prøve dette hotellet denne gangen.
Hele oppholdet her var veldig bra. Ble møtt av en veldig hyggelig resepsjonist, som du ikke følte at du var en i mengden hos.
Rommet var veldig fint, lunt og koselig. Sengene var også gode ( litt kresen på det ).
Spiste god pizza på restaurant Teatro på kvelden, med god service her også .
Jeg og min mann skal på Latter i desember, da har vi allerede bestilt rom her. Fristet til gjentagelse

Dato for oppholdet: oktober 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, AudSynne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Kjære Aud Synne,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding etter deres opphold hos oss.
Det er veldig hyggelig å lese at dere satte pris på oppholdet.

Varmt velkommen tilbake ved et senere tidspunkt.

Vennlig hilsen
Øystein
Service Manager Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk og hyggelig hotell med super beliggenhet i Oslo. Rommene er rene, store og moderne. Deilig frokost i en restaurant som serverer Oslos beste pizza på kveldstid. Betjeningen i resepsjonen var vennlige, og tilstede hele døgnet.

Vil absolutt anbefale dette hotellet dersom man ønsker følelsen av litt luksus uten å ha det største budsjettet.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, theablix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Kjære Thea,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er svært hyggelig å lese at du hadde et fantastisk opphold hos oss.

Varmt velkommen tilbake ved et senere tidspunkt.

Vennlig hilsen
Øystein
Service Manager Hotel Christiania Teater

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2021

Valgte dette hotellet fordi det lå svært sentralt i forhold til Oslo og hvor start/mål på løpet. Så klart ett Choice hotell siden jeg er medlem. Ble oppgradert til junior suite og hadde ett strålende opphold.

God frokost! Ingenting å utsett på oppholdet, rent og ryddig.

Dato for oppholdet: september 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 328arildr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Kjære Arild,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Det er veldig hyggelig å lese at du hadde et fantastisk opphold på vårt hotell.

Vi håper å se deg tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Øystein
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser