Sigrid Marie M
1,0 av 5 boblerAnmeldt 5. mars 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2023
Romtips: Sjekk at alt er i orden før du pakker ut.Og ikke stol på at dei kommer og fikser det.
Øystein Nustad, Guest Services / Front OfficeHotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mars 2023
Kjære Sigrid Marie,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å lese om din opplevelse.
Jeg vil umiddelbart sette meg inn i saken og vil kontakte dere på epost når jeg har fått undersøkt denne saken
med mine kollegaer.

6.8 km fra Hotel Christiania Teater
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. februar 2023

Uprofesjonelle. Vil ikke akkurat kalle det en 4-stjerners hotell. Heisen er usedvanlig treig. Det gikk fortere å gå opp alle 6 etasjene.
Jeg er mest skuffet over hvor dårlig service det er på hotellet. Min søster glemte igjen et ganske dyrt belte på hotellrommet og vi ringte og ga beskjed om at det var blitt gjenglemt. Vedkommende på telefonen sa at beltet var blitt funnet og at vi kunne komme og hente det. Da vi ikke hadde mulighet til å hente beltet samme dag, dro vi for å hente det dagen etter. Da fikk vi beskjed om at ikke beltet var der likevel og det hadde skjedd en misforståelse. Senere på dagen kom vi tilbake igjen og snakket med en annen person og vedkommende sa at de egentlig hadde funnet det men mistet det igjen under lagring. Her er det veldig tydelig at det er noen som har adgang til lageret som har tatt beltet i mellomtiden. Og de har ikke gjort noe for å kompensere for det tapte beltet.
Jeg anbefaler ingen å bo på dette uærlige hotellet.

Takk, Antonette M
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2023

Kjære AntonetteM,

Takk for tilbakemeldingen i forbindelse med deres opphold.
Vi beklager sterkt misforståelse i kommunikasjonen i denne saken og henviser forøvrig til vår epostdialog med deg hvor vi har bekreftet at beltet aldri ble funnet på gjesterommet.

Med ønske om en flott dag videre.

Vennlig hilsen

Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

Her var det serviceinnstilte mennesker fra vi kom til vi gikk! Frokost var kjempeherlig og resepsjonistene var supervennlige!! Stilen på hotellet er var skikkelig gjennomført! Vi ses igjen! Takk for meg!

Takk, P9856AHlydiah
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023

Dear Lydia,

Thank you for sending us a review after your stay at Hotel Christiania Teater.

We are delighted to read your feedback and see that you enjoyed the service from our staff, breakfast service as well as the total guest experience.
We hope to see you back in the future.

Wishing you a lovely Winter time ahead.

Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

Perfekt plassering med nærhet til alt. Rene og fine rom. Veldig hyggelig betjening. Veldig god frokost! Restauranten har veldig gode pizzaer med en god vri. Perfekt hotell for både fritid og forretning. Anbefales på det varmeste. Fortsett slik!

Romtips: Perfekt beliggenhet med umiddelbar nærhet til både tog, t-bane, trikk og buss.
Takk, Keichiw
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2023

Dear Keichiw,

Thank you for sending us a review after your stay at Hotel Christiania Teater.

We are delighted to read that you had a fantastic stay and were satisfied with the service of our staff aa well as Breakfast and Restaurant at Teatro.

We hope to see you back in the future,

Anmeldt 31. januar 2023 via mobile enheter

Koselig hotell midt i Oslo sentrum, taxiholdeplass rett utenfor. Hyggelig og serviceminded personale som yter det lille ekstra og får deg til å føle deg velkommen. Kjempefine rom og deilige senger. Har bodd der før og kommer til å bo der igjen, mitt favoritthotell i Oslo!

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Trip64997578624
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2023

Dear Trp64997578624,

Thank you for sending us a review.

It is lovely to read that you had a fantastic stay and enjoyed the service from our staff and were satisfied with the guest room.

We are looking forward to see you again in the future,

Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

Veldig trivelig hotel med god service. God pizza i restauranten. Hotellet ligger sentralt i Oslo med kort gangavstand til det meste. Hotel med sjel og sjarme. Vi benyttet hotellet i forbindelse med en teaterforestilling på hotellets teater, veldig praktisk. Hotellet har også en veldig bra frokost.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, 713sva
Øystein Nustad, Guest Services / Front Office på Hotel Christiania Teater, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2023

Dear 713sva,

Thank you for sending us a review after your stay at Hotel Christiania Teater.

It is lovely to read that you had a fantastic stay.
Your kind words about the service of our staff, great food, breakfast and a hotel with charm & soul warms our hotel hearts.

We hope to see you back in the future,