“Smålig ansatt, dårlig kundeservice.”

Søylehuset Cafe & Minigolf
Vurdert som nr. 1 365 av 2 108 Restauranter i Oslo
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Var her på en søndag med kjæresten og skulle bestille mat. Det tok ganske lang tid og køen var lang til kassen, så allerede der var det en litt dårlig start.

Da vi kom til kassen bestilte vi to små hamburgertallerken, som inkluderte fries og drikke. Så spirte hun bak disken om vi skulle ha med drikke, da sa vi ja, og tenkte ikke noe mer over det.
Men så økte prisen betraktelig på terminalen og jeg spurte jenta bak disken om hun hadde slått feil - «nei, det er riktig».
Okey, men det er jo veldig dyrt når en tallerken koster 166kr og vi bestille to, og måtte betale nesten 400kr. Så sa vi «men det følger jo med drikke på menyen? Det står jo på tavla»
«Nei jeg har slått riktig» sa jenta bak kassa, ganske bestemt og lite vennlig.

Vi betalte og fikk beskjed om å hente maten. Da vi så hva vi fikk tenkte vi, dette var da veldig dyrt for så lite mat. Også gikk vi inn og sa ifra om at vi hadde betalt for mye og da sjekka en annen jente kvitteringeneog stemte det neimen ikke, vi hadde betalt over 80kr for mye.
Ingen beklaget seg overhodet for misforståelsen, og selv hun jenta som slo inn feil så bare stygt på oss som om vi var verdens kjipeste folk. Dårlig opplevelse med ungdommer bak disken som ikke kan noe om kundeservice, ei heller vanlig folkeskikk. Hit drar vi ikke igjen.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, LilChef23

Anmeldt 17. oktober 2020 via mobile enheter

EKT på Ekeberg er alltid et populært sted å besøke med barnebarn.
Masse dyr og ridning med pinne. Noen (slitte/slitne) aktiviteter finner vi også, men en viktig ting er en tur innom Søylehuset for kaffe, brus, vaffel og is.
Alltid veldig hyggelig ungdom bak disken, selv med småstressede foreldre/besteforeldre.
Hva med et utvalg med mindre sukkerinnhold!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, SveBra
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig cafe med veldig gode burgere, uteplass og god service! Rett i nærheten av EKT og Ekebergparken. Kan anbefales.

Takk, RogerLun
Anmeldt 18. juni 2019

Dato for besøk: juni 2019

Reisende som så på Søylehuset Cafe & Minigolf, så også på

Har du vært i Søylehuset Cafe & Minigolf? Del dine erfaringer!