Var her på en søndag med kjæresten og skulle bestille mat. Det tok ganske lang tid og køen var lang til kassen, så allerede der var det en litt dårlig start.
Da vi kom til kassen bestilte vi to små hamburgertallerken, som inkluderte fries og drikke. Så spirte hun bak disken om vi skulle ha med drikke, da sa vi ja, og tenkte ikke noe mer over det.
Men så økte prisen betraktelig på terminalen og jeg spurte jenta bak disken om hun hadde slått feil - «nei, det er riktig».
Okey, men det er jo veldig dyrt når en tallerken koster 166kr og vi bestille to, og måtte betale nesten 400kr. Så sa vi «men det følger jo med drikke på menyen? Det står jo på tavla»
«Nei jeg har slått riktig» sa jenta bak kassa, ganske bestemt og lite vennlig.
Vi betalte og fikk beskjed om å hente maten. Da vi så hva vi fikk tenkte vi, dette var da veldig dyrt for så lite mat. Også gikk vi inn og sa ifra om at vi hadde betalt for mye og da sjekka en annen jente kvitteringeneog stemte det neimen ikke, vi hadde betalt over 80kr for mye.
Ingen beklaget seg overhodet for misforståelsen, og selv hun jenta som slo inn feil så bare stygt på oss som om vi var verdens kjipeste folk. Dårlig opplevelse med ungdommer bak disken som ikke kan noe om kundeservice, ei heller vanlig folkeskikk. Hit drar vi ikke igjen.