“Fantastisk god spennende mat og bra service”
Anmeldelse av Szechuan Chengdu

Szechuan Chengdu
Anmeldt 14. juli 2022

Prøv spennende retter fra spesialmenyen. Smakfulle og sterke. God veiledning fra de ansatte om hva vi bør velge. Rimelige priser på vin. Vi spiste spicy biff, kylling med peanøtter og froskelår. Alt smakte fortreffelig! Vi kommer snart igjen!! Bør bestille bord på forhånd.

Takk, exxin

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Stor vennegjeng på 14 stykk som ble tatt imot av to helt nydelige damer, som ikke tok seg sjøl høytidelig. Rask og effektivt fikk vi drikken på bordet og vipps var vi anbefalt litt av det meste på menyen. Det ble asiatisk tapas, deilig suppe, fantastisk kjøtt og fisk. Alt akkompagnert av to sprudlende servitører som gjorde middagen perfekt. Dette er en come as you are-restaurant med null pynt og staffasje, men for oss som liker sånn er det 10/10!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, kjetilhugo
Anmeldt 29. april 2022 via mobile enheter

For et sted!!! Nydelig, fantastisk mat og meget god kundeservice! Artig sted, anbefaler å smake på deres anbefaling!!

Dato for besøk: april 2022
Takk, Katrine S
Anmeldt 4. desember 2021 via mobile enheter

To menyer. Ene er for de som liker ekte sterk Szechuan retter og den andre er mer for den norske ganen. Veldig gode smaker. Liten lokale, men god service. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Keichiw
Anmeldt 28. november 2021

Vi bestilte 4 retter for fire personer deling. Maten kom overraskende raskt for den mengden vi bestilte. Utrolig smaksrik mat, ekte kinesisk mat. Anbefaler sterk å komme hit å spise. Hyggelig og vennlig service. Anbefaler å bestille mat fra den spesiale menyen (lille menyen).

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, JanDanhT

Reisende som så på Szechuan Chengdu, så også på

Har du vært i Szechuan Chengdu? Del dine erfaringer!