Vi ser at mange har bra erfaring, mens noen har forferdelig erfaring med denne restauranten. Dessverre må vi slå fast at dette var helt elendig både mat og service. Vårrullene var helt ok, selv om de åpenbart kom fra fryser (ferdigprodukt). Hovedretten var absurd dårlige. Vi bestilte det vi trodde var kylling retter, men det viste seg å være et guffent "kylling farse" produkt. Konsistens som grøt. Når vi spurte om dette faktisk var kylling, rev servitøren bestikket fra min partner og skar over og ristet "nuggeten" foran øynene våre... Se kylling, kylling deig... Åpenbart rørte vi ikke våre retter, og ba om regningen. Samme servitør kom og leverte en spydighet om - se andre gjester likte kyllingen, selv om de heller ikke hadde spist sine porsjoner. Dette stedet har ikke bra mat (kylling iallefall) og servicen er det verste jeg har opplevd noen sted. Takk for besøket, det ble en one-off