Var her i mars 2024. Bestilte dim sum kurv. Vårruller var helt ok. Fritert med noe som lignet tacokjøtt inni. Den ene dumplingen jeg fikk inneholdt frossen scampi. Når det kommer til hovedretten valgte jeg barssert and. Så ut som noen hadde delt opp and, så stygt de kunne, kokt den, blandet sammen med noen grønnsaker, dynket den i sursøt saus (skulle være honningsaus) og hatt for alt for mye szchesuan pepper, slik at man fikk et belegg på tungen som både ødela matopplevelsen, samt smaken av Ølen. I tillegg var det noe som knaste som grus i maten. Spiste opp av høflighet, men kjente at jeg ble litt småkvalm underveis. Hadde ikke spist opp dersom dette stedet hadde vært i utlandet. Til dessert ble det frityrstekt banan med is. Denne var helt grei. Ser mange har reagert på servicen. Opplevde de hverken som uhøflige eller frekke, men kanskje litt brå og direkte. Kanskje noe med kulturforskjeller? Alt i alt en dårlig matopplevelse i et nitrist lokale. De andre jeg var sammen med synes også opplevelsen var dårlig. Det eneste positive var prisene. Kommer til å spre budskapet om at dette stedet er overhypet og ikke verdt et besøk.