Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste burgeren i Oslo”
Anmeldelse av Tiffany's Bjølsen

Tiffany's Bjølsen
Få mat levert
Vurdert som nr. 531 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020

Har spist burger herfra flere ganger, og blir alltid like fornøyd! Husker burgeren som EPISK, og er redd for at jeg i hodet mitt hauser den opp mellom hver gang jeg smaker den, men den er like fantastisk HVER gang! Kan ikke annet enn å anbefale. Nam nam!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Miriam S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 13 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, men elendig kaffe og gjerrige vinglass. Kaffen virker som den hadde stått på plata lenge med skikkelig svidd smak!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, smilla_onthego_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted. Personalet var vennlig og oppmerksom til tross for at det var en varm og travel dag. God mat og gode vegetaralternativ. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Annetteno123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2020

På gode gamle Bjølsen og sagnomsuste Bentsebrugata finne man en god og real burgershappe. Hyggelig sted og betjening. Raskt innom for en meget velsmakende saftig osteburger med tilbehør og ditto gode fries, og cola. Et herlig kjapt måltid, med god ettersmak. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Jeg var på stolpejakten, måtte wc innom før skulle jakt videre . Ser hvordan liten lokal. Inntrykk postiv. Jeg satt og drakk god Te føler slappe av der. Følt meg velkommen postiv myke store mann. Kanskje spise neste gang
Veldig god wifi

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tiffany's Bjølsen, så også på

 

Har du vært i Tiffany's Bjølsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din