er jeg på majorstua må jeg alltid innom el camino! helt fantastiske burritoer, helt fantastisk smak!
Så hyggelig tilbakemelding, takk for det og velkommen tilbake :)
3–7 av 21 anmeldelser
Fremragende mat i typiske mexicanske omgivelser. Er både en restaurant og tale away.
Er dere på Majorstuen da er den absolutt å anbefale.
Takk for at du tar deg tid til å sende hyggelig tilbakemelding og anbefaling :)
El Camino lager nydelige burritos, men har dessverre et altfor avslappet forhold til riktig varedeklarasjon.
Bestilte via Foodora en burrito jeg vet at normalt ikke inneholder bønner da jeg har bestilt den mange ganger før, og det fremgår heller ikke på menyen at den inneholder bønner (i motstning til andre burritos hvor dette er oppgitt). Likevel var burritoen full av bønner, og uspiselig. Henvendelser med klager blir ikke besvart. Trist at et sted med så god mat ikke er til å stole på for oss allergikere.
Har du ingen matallergier, og liker du å få en forundringspakke når du bestiller et måltid, er dette stedet du skal gå til.
Takk for tilbakemelding, selv om ikke helt som vi ønsker. Her må det ha skjedd en feil og det beklager vi, men dessverre er det slik som kan skje. Vi tar det videre med våre ansatte slik at vi kan unngå dette i fremtiden.
Middag m familien. Gode tacos og god servise! Gode smaker og maten ble tilberedt mens vi så på. Anbefales
Fint sted med spennende mat. Litt lang kø for å bestille mat men gode lefser med digg fyll. Det var ikke alt kjøttet som var tilgjengelig. Kunne bare velge mellom kylling og pulled pork. Pork var absolutt favoritten av de to. Litt smakløs chips som kom fra ferdig pose.