“Bursdagsfeiring”

Prisklasse: USD 6 - USD 29
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Koselig besøk med nydelig mat og vin. Veldig flott lokale og oppmerksom betjening. Vi hadde en kupong fra Let's Deal og var svært fornøyd med valget.

1  Takk, Eivtov

Anmeldt 29. august 2020

Vi spiste flere retter med nydelig mat som smakte helt fantastisk. Det er følelsen av å være i Italia med god kvalitet på mat og vin, noe av det beste jeg har smakt i Oslo! Servicen var super og alle som jobber der er kjempe hyggelige og de får deg til å føle deg velkommen og tatt godt imot det er et kjempe pluss! Vi kommer garantert igjen. Tusen takk for alt

2  Takk, siiraaa
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! Og fantastisk service! Vi bestilte en deilig treretters fra lets deal. Maten kom raskt. Vi digga det!

1  Takk, viduster
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

God mat, super service! Deilig atmosfære i gamlebyen i Oslo! Gode priser og god vin. Bestilte via let’s deal og fikk et herremåltid til en rimelig pris.

1  Takk, Kristoffer E

God service, god mat!
Hyggelig betjening og rask servering.
Bestilte via let’s deal og fikk et herremåltid på tre retter. Anbefales!

2  Takk, emmgran

Reisende som så på Il Professore Ristorante Italiano, så også på

Har du vært i Il Professore Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!