Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales fra bereist familie❤️”

Il Professore Ristorante Italiano
Vurdert som nr. 12 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 32
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

God atomsfære, god mat (og mye mat) og særdeles hyggelig og imøtekommende vertskap. En utrolig hyggelig nabolags-restaurant❤️ Anbefales!! Hilsen familie på fem fra Fredrikstad.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, christinae741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 152 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig italiensk måltid! Har spist på mange restauranter i Italia, og atmosfæren og kvaliteten på rettene tok oss til det beste av Italia. Oslo er heldig som har denne restauranten! Flott service!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Flyer45273389488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Sjelden å oppleve et slikt italiensk måltid utenfor Italia. Kvalitet og gode smaker i alle retter vi fikk servert. Mye for pengene!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, torkel t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021

To jenter som bestilte nydelig pizza med perfekt italiensk bunn som takeaway Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, louisegeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Dro hit etter jobb, jeg spiste stedets hjemmelagede tortellini (utrolig god, i en nydelig saus), mens min makker spiste en pizza parma som også var svært velsmakende. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Mads E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Il Professore Ristorante Italiano, så også på

 

Har du vært i Il Professore Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.