“Fantastisk.”
Anmeldelse av Bølgen og Moi Gimle

Bølgen og Moi Gimle
Vurdert som nr. 929 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 10. september 2020

Servicen her kan ikke sammenlignes men noen andre steder i Oslo. De kan vin øl drinker osv. Maten er 10/10 uansett hva du liker :D

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, RUBENGKS
809malinw, Kundeansvarlig på Bølgen og Moi Gimle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Hei RUBENGKS,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for at du liker Bølgen & Moi Gimle og ønsker deg varmt velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Malin Wihlborg

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Staselige lokaler og hyggelig betjening. Kjapp bestilling og relativt kort ventetid for maten. Servitøren kommer ubedt med vann til bordet, det viser seg først når regningen skal betales at vannet slettes ikke er gratis. Fiskesuppen er ganske middels, litt seig hvit fisk, og reker fra spann, samt en litt skarp smak av suppa (brent?). Dyrt!

Takk, Oddie99
809malinw, Kundeansvarlig på Bølgen og Moi Gimle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Oddie99,

Tusen takk for at du tok deg tid å skrive en anmeldelse. Vi er glade at du fikk hyggelig og kjapp betjening. Vannet skal være gratis, hvis du ikke bestiller boblevann.
Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Dont go there! Det er sjelden jeg opplever en restaurant som så elendig at jeg gidder å skrive en dårlig anmeldelse, men middagen her var så bak mål at det må sies. Min far fylte 80 år og vi skulle feire med en enkel middag over gaten. Vi hadde bestilt bord ute men ble flyttet inn i baren. Fikk et bord ved siden av en haug med skitten oppvask som vokste gjennom hele måltidet. Etter 15 min fikk vi bestille, etter 30 minutter fikk vi drikke, etter 60 minutter fikk vi mat. Min fars entrecôte (465,-) var tynn, kald og kom servert med kalde pommes frites og noen bønner, den såkalte peppersausen var ramsalt og smakte barbequesaus. Dagens pasta som ble beskrevet som «kremet linguine med kalvekjøtt, sopp, spinat og masse deilig parmesan (265,-)» kom ihjelkokt med vassen spinat og kalv som ble stekt i forrige uke, ingen sopp, ingen parmesan og ingen smak. Cæsar-salaten var ok. Vi sa selvsagt fra om manglende komponenter, men den svenske servitøren var av slaget som synes gamle mennesker på typ 80, ikke er så viktige. Da hovmesteren skjønte at vi egentlig var rimelig missfornøyde, fikk vi en gratis dessert, hyggelig det. Veldig synd at dette nydelige stedet har en service som står til lite godt og en kokk som umulig kan ha utdannelse eller yrkesstolthet, trist.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Cforli

Hei Cforli,

Tusen takk for at du tok deg tid å skrive. Jeg beklager at vi ikke klarte å tilfredsstille deres forventninger. Dette er ikke noe vi er stolte over og ønsker å rette opp i dette by dere på den opplevelsen som dere fortjener.
Ta kontakt på gimle@bolgenogmoi.no

Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Først fikk vi Dagens Meny og bestilte. Så kom maten, men det stemte ikke med bestillingen. Vi hadde fått Gårsdagens meny og med allergi så måtte ny rett bestilles. En stund etter at jeg var ferdig så kunne den andre innta sin. Min burger var lunken og pommets frites kald og uten smak. Ingen unnskyldning fra personalet om deres feil. Så tok det 10 min før vi fikk kontakt slik at vi kunne betale elendigheten. Frister ikke til gjentagelse.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Taste19
809malinw, Annet på Bølgen og Moi Gimle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Lise,

Det er utrolig trist å høre at deres besøk ikke levde opp til forventningene. He har vi helt klart gjort en stor feil. Hvis dere ønsker å komme tilbake vil vi gjerne rette opp i ting og byr på en hyggelig lunsj/middag.
Ta kontakt på gimle@bolgenogmoi.no!

Anmeldt 21. februar 2020

Bestilte en Viva la France til lunsj og den tilfredsstilte alt jeg ønsker meg av smaker i en pizza. Ikke for mye og ikke for lite. Akkurat perfekt. I tillegg hyggelig service som fulgte opp akkurat slik jeg liker.
Kommer tilbake snart.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Taste19
809malinw, Annet på Bølgen og Moi Gimle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Hei Lise,

Tusen takk for fin tilbakemelding og at du liker pizzaen vår. Vi legger stor vekt ved personlig service og at gjestene skal ha en fin opplevelse. Gleder meg å høre at sånn var tilfelle her.

Vi sees snart igjen!

Med vennlig hilsen
Malin Wihlborg

Reisende som så på Bølgen og Moi Gimle, så også på

Har du vært i Bølgen og Moi Gimle? Del dine erfaringer!