“Aldri spis her”
Anmeldelse av Royal Grill

Royal Grill
Vurdert som nr. 1 387 av 2 112 Restauranter i Oslo
Anmeldt 11. juni 2023

Aldri aldri aldri spis her... forferdelig mat. Utrolig skuffende smak og opplevelse. Alle med sans for god smak hold dere unna det stedet

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Bilal A

Anmeldt 2. april 2021

Bestilte mat for levering på døren (leveringskostnaden er i den dyre enden av skalaen). Sjåføren forsøkte først å få oss til å hente maten ved garasjen (ca 70 meter å gå til døren). Når vi gjerne ville ha den på døren var det en tydelig sur og muggen sjåfør (leverandør som altså har fått betalt for å levere maten) som møtte oss i døren. Dvs han nærmest slang maten langt fra døren og svarte ikke når vi takket og ønsket han en fin kveld.

I tillegg var kjøttet noe av det seigeste vi har smakt og Nanbrøene var langt under middels.

En skikkelig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: april 2021
Takk, Elron70
Anmeldt 25. februar 2021 via mobile enheter

Type sted hvor bedriften styres som en familie og man blir tatt gjestmilde imot. Brødet lages fra bunnen av og risen kokes lenge - dette er en liten perle av en restaurant 👌

Dato for besøk: februar 2021
Takk, jernbert
Anmeldt 22. september 2020

Bestilte pizza fra Royal grill som aldri kom frem. Forsøkte å ringe dem på deres telefonnummer, men ingen svarte på noen henvendelser. Så i Just Eat appen at de hadde stengt. Dette fremstår som ekstremt useriøst . Først ta betalt for så å ikke ta kontakt. Det endte til slutt med at vi måtte dra et annet sted å kjøpe noe annet til kveldsmat. I starten av uken har vi tatt kontakt for å høre hva som skjedde. De skyldte på appen Just Eat som hadde feil nummer i bestillingen samt at leveringsinfo var ukorrekt. Just Eat pekte på at Royal ikke hadde fått tak i oss på telefon eller ringeklokken. Nokså pussig når Kontaktinformasjonen vår står på ringeklokken på boligen, i tillegg har de mobil og adresse registrert i appen. Hele historien endte med at Royal Grill pizza nektet å ta noe ansvar , og Just Eat ga Til slutt avslag i form av rabattkupong. Hvis det var opp til meg , så ville jeg droppet dette pizzastedet. Useriøs og uansvarlig oppførsel fra Royal Grill.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, jenbrutus
Anmeldt 14. august 2019

Dato for besøk: august 2019

Reisende som så på Royal Grill, så også på

Har du vært i Royal Grill? Del dine erfaringer!