Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av The Nighthawk Diner

The Nighthawk Diner
Vurdert som nr. 950 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Autentisk diner på Grünerløkka med hamburgere, biff, pannekaker, paier, milkshakes og andre amerikanske klassikere på menyen. Stort utvalg av kvalitetsøl og spennende cocktails. Frokostservering på hverdager fra kl. 07.00 og i helgene fra kl. 10.00. Egen barnemeny.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Dårlig service, till tross for at jeg spiste deres ”flaggskip” burger, så var denne ganske tørr og smakløs. Deres Red Ale var god men stivt prissatt (89 NOK for 0,3).
Høy pris i henhold til kvalitet.
Den semste matopplevelsen i år.

Dato for besøk: november 2018
Takk, anders_kampe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (656)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5357 av 656 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hadde visse forhåpninger til dette stedet, som jo har holdt koken på Løkka en god stund nå. Dessverre ble det en gedigen skuffelse. Det var lang ventetid på maten, og når den først kom var den godt under middels. Kyllingburgeren var tørrstekt og uten antydning til spennende tilbehør. Pommes fritsen smakte som når man steker frossen frites litt for lenge på litt for svak varme - harde og litt seige samtidig. De var til alt overmål tom for vanlig pils, man kunne velge mellom to spesialøl på fat. Endte opp med en veldig god red ale, som dog var litt stivt priset for en 0,3. Servicen var heller dårlig, ingen spurte om hvordan det smakte, og etter lang venting med tomme tallerkener og glass, måtte vi selv gå og hente servitøren for å be om regningen. Blir ikke noen snarlig gjenvisitt!

Dato for besøk: november 2018
Takk, FruOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NateM519, Manager på The Nighthawk Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your feedback, I'm very sorry to hear that you had a disappointing experience at the Diner. I have spoken with the kitchen and the head chef about your Chicken burger and fries. As for the beer, we normally have less expensive options as well as a half liter, however, we have had a delivery delay with these options and we were sold out of them. I will also speak with the team that we had working on November 10, and emphasis how important it is to be attentive with customers. If you would like to discuss your experience in more detail please email me at nate@nighthawkdiner.com.

Again, I sincerely apologize for your experience at the diner, and I hope will give us another chance to serve you in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Nighthawk holder koken og serverer autentisk diner mat i autentisk diner restaurant look. Anbefales for en ujålete matopplevelse.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Hva har skjedd med dette stedet? Flere av de ansatte er sure, maten er blitt middelmådig, og lokalene er nedslitt. Toalettene er skitne og fulle av papir og søppel. Det er ikke slik jeg husker samme sted for fem-seks år siden.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, matkritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Positivt: liker konseptet og kult innredet. Man blir mett da det er store porsjoner. Pulled pork smake ganske bra.

Negativt: vi bestilte mix av spare ribs og pulled pork. maten har jo rel lavt nivå. selv om konseptet ikke tilsier at man skal forvente gourmet mat var det likevel skuffende fordi det ikke smakte spesielt godt. Prisen for hovedrett var 285kr så da legger de seg på rel standard restaurant pris og man bør kunne forvente bedre. Salat/coleslaw tilbehør smakte ikke spesielt bra og var på nivå med ferdigsalater eks italiensk salat man kjøper i vanlig butikk. Bbq sausen var helt ordinær, spare ribs var under snitt på smak. Det beste var nok pulled pork som smakte bra. Pommes frites var vassent og ikke spesielt vellykkede. Jeg skulle tro denne restauranten ville gjort det mye bedre ved rel. Enkle forbedringer på kjøkkenet. Forøvrig var de tomme for fatøl Jeg anbefaler å spise burger her da det er sannsynlig at de er bedre på dette. Servicen var heller ikke spesielt merkverdig.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jono783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Nighthawk Diner, så også på

 

Har du vært i The Nighthawk Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din