Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”
Anmeldelse av The Nighthawk Diner

The Nighthawk Diner
Vurdert som nr. 928 av 1 595 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Autentisk diner på Grünerløkka med hamburgere, biff, pannekaker, paier, milkshakes og andre amerikanske klassikere på menyen. Stort utvalg av kvalitetsøl og spennende cocktails. Frokostservering på hverdager fra kl. 07.00 og i helgene fra kl. 10.00. Egen barnemeny.
Anmeldt 26. november 2018

Vi tok oss en sen lunch på Nighthawk idag. Da vi kom dit var det kunder ved 3 andre bord, ellers tomt i restauranten. Flere av de tingene vi ønsket å bestille var det tomt for. Vi endte opp med en burger og en chicken louisiana. Det tok 35-40 minutter fra vi bestilte til maten kom. Maten var heller smakløs og friesene var overstekt så det sang etter. Burgeren ble opppist, men kyllingretten var umulig å få ned. Tilbehøret til kyllingen kan best beskrives som vassent.

En tur for å "pudre nesen" etter mat ble møtt med en dunst som jeg kun har opplevd på fly-wc tidligere.

Hele opplevelsen var en enorm skuffelse, og absolutt ikke verd en krone.

Merk: Vi så kun en servitør der, og han snakket engelsk. Ingen problem for oss, men kanskje utfordrende for noen som ikke snakker engelsk.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kamilla J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (656)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5054 av 656 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ga stedet en ny sjanse i dag, men skikkelig skuffet igjen. Vi sto der i 5-10 min før noen i det hele tatt ønsket oss velkommen. Maten kom med oliven på toppen av omeletten, enda det ikke var nevnt i menyen. Ingen unnskyldinger, og, men salaten var dynket i eddik. Siste gangen jeg går hit. Servicen var ikke bra

Dato for besøk: november 2018
Takk, Roam27775248420
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Bestilte take away fra Bygdøy. Vi bestilte kyllingvinger,men fikk klubber. Det var tørt og meget skuffende. Bestilte også fires med and med noe rare greier oppi som heller ikke falt i smak. Skulle tru de bare hadde kastet noe sammen i hu og hast. Mangel på peil og kjærlighet. Kjip og dyr lørdagsmat!!!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Mat
Takk, Christine O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Dårlig service, till tross for at jeg spiste deres ”flaggskip” burger, så var denne ganske tørr og smakløs. Deres Red Ale var god men stivt prissatt (89 NOK for 0,3).
Høy pris i henhold til kvalitet.
Den semste matopplevelsen i år.

Dato for besøk: november 2018
Takk, anders_kampe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hadde visse forhåpninger til dette stedet, som jo har holdt koken på Løkka en god stund nå. Dessverre ble det en gedigen skuffelse. Det var lang ventetid på maten, og når den først kom var den godt under middels. Kyllingburgeren var tørrstekt og uten antydning til spennende tilbehør. Pommes fritsen smakte som når man steker frossen frites litt for lenge på litt for svak varme - harde og litt seige samtidig. De var til alt overmål tom for vanlig pils, man kunne velge mellom to spesialøl på fat. Endte opp med en veldig god red ale, som dog var litt stivt priset for en 0,3. Servicen var heller dårlig, ingen spurte om hvordan det smakte, og etter lang venting med tomme tallerkener og glass, måtte vi selv gå og hente servitøren for å be om regningen. Blir ikke noen snarlig gjenvisitt!

Dato for besøk: november 2018
Takk, FruOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NateM519, Manager på The Nighthawk Diner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your feedback, I'm very sorry to hear that you had a disappointing experience at the Diner. I have spoken with the kitchen and the head chef about your Chicken burger and fries. As for the beer, we normally have less expensive options as well as a half liter, however, we have had a delivery delay with these options and we were sold out of them. I will also speak with the team that we had working on November 10, and emphasis how important it is to be attentive with customers. If you would like to discuss your experience in more detail please email me at nate@nighthawkdiner.com.

Again, I sincerely apologize for your experience at the diner, and I hope will give us another chance to serve you in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Nighthawk Diner, så også på

 

Har du vært i The Nighthawk Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din