“The Nighthawk Diner på Frogner ikke noe å skryte av”
Anmeldelse av The Nighthawk Diner - STENGT

The Nighthawk Diner
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Autentisk diner på Grünerløkka med hamburgere, biff, pannekaker, paier, milkshakes og andre amerikanske klassikere på menyen. Stort utvalg av kvalitetsøl og spennende cocktails. Frokostservering på hverdager fra kl. 07.00 og i helgene fra kl. 10.00. Egen barnemeny.
Anmeldt 21. desember 2018

Dette var stusselige greier. Heldigvis var jeg der men en venninne som jeg alltid har det hyggelig sammen med, så det ble det en hyggelig kveld.
Spiste kyllingburger som var tørr og alt for salt krydret. Når det kom til vin/prosecco hadde de ingen ting av det som sto på menyen og vi ble veldig forvirret av hva man kunne få på glass og hva som hva på flaske + at de ikke hadde det som sto på menyen. Det beste med måltidet var shaken m/ alkohol, selv om de heller ikke her hadde det som sto.

Takk, SuperSalma

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Spiste her med et par venner og bestilte Chili fries som forrett og BBQ Burger som hovedrett. Maten smakte veldig bra og vi ble servert av en hyggelig og hjelpsom servitør. Litt kluss med bestilling av drikke, men alt ordnet seg.

1  Takk, OJB
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Mat og service sto ikke til forventningene. En ting er at all kommunikasjon går på engelsk, i tillegg måtte vi vente lenge på maten. Ikke var lokalet halv fult. 70% av tallerkenen besto av pommesfries, bløt og smakløs. Hva med litt salt, timian etc...Amerikansk dryss.. burgeren, med bacon og ost, mye luft og lite smak. De reklamerte med medium, dette var vell done. Prismessig og kvalitet henger ikke sammen, blir nok annen plass neste gang..

Takk, trondag
Anmeldt 26. november 2018

Vi tok oss en sen lunch på Nighthawk idag. Da vi kom dit var det kunder ved 3 andre bord, ellers tomt i restauranten. Flere av de tingene vi ønsket å bestille var det tomt for. Vi endte opp med en burger og en chicken louisiana. Det tok 35-40 minutter fra vi bestilte til maten kom. Maten var heller smakløs og friesene var overstekt så det sang etter. Burgeren ble opppist, men kyllingretten var umulig å få ned. Tilbehøret til kyllingen kan best beskrives som vassent.

En tur for å "pudre nesen" etter mat ble møtt med en dunst som jeg kun har opplevd på fly-wc tidligere.

Hele opplevelsen var en enorm skuffelse, og absolutt ikke verd en krone.

Merk: Vi så kun en servitør der, og han snakket engelsk. Ingen problem for oss, men kanskje utfordrende for noen som ikke snakker engelsk.

Takk, Kamilla J
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ga stedet en ny sjanse i dag, men skikkelig skuffet igjen. Vi sto der i 5-10 min før noen i det hele tatt ønsket oss velkommen. Maten kom med oliven på toppen av omeletten, enda det ikke var nevnt i menyen. Ingen unnskyldinger, og, men salaten var dynket i eddik. Siste gangen jeg går hit. Servicen var ikke bra

Takk, Roam27775248420

Reisende som så på The Nighthawk Diner, så også på