Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god kebab!”
Anmeldelse av Kebab Kompaniet

Kebab Kompaniet
Få mat levert
Vurdert som nr. 688 av 1 594 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Jeg bestilte kebabrull og er super fornøyd, mørt og godt kjøtt og frisk salat med god dressing og tilbehør. La spesielt merke til det gode brødet som var merkbart godt! Anbefales på det varmeste. God service og får rask bestilling! Hyggelig atmosfære med utsikt til det rolige kveldslivet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, niva900
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 16 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende besøk, pleier å få mykt nybakt brød men når jeg skulle sette tenna i denne så var brødet steinhard...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Stine M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020

Dårlig betjening. Bestillte en kebab og de spurte ikke hva jeg ville ha på. Når de hadde puttet alt på og jeg ikke ville ha det, plukket de bare litt av det av og ga den tilbake. Maten var god, men porsjonen var dessuten veldig liten og det var dyrt.

Dere burde begynne å SPØRRE hva man vil ha på kebaben.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FredrikGrang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020

Beste kebAb i byen kjempe god og rent sted god service og raskt anbefaler full score
Sikkert kommer å spise der igjen

Dato for besøk: januar 2020
Takk, bobitooh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019

Bestilte kebab med kylling "Lahore". Denne kommer med en litt sterk saus, og det liker jeg. Jeg ble imponert om pitabrødet, som hadde en herlig sprø overflate og åpenbart var nybakt. Har ikke opplevd dette før. Selve kebaben ble fint servert med litt strimlet løk i tillegg. Stedet var rent og pent. Stedet anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Harald N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kebab Kompaniet, så også på

 

Har du vært i Kebab Kompaniet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din