Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BESTE KEBABEN NOENSINNE!”
Anmeldelse av Kebab Kompaniet

Kebab Kompaniet
Vurdert som nr. 799 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2021

Dette er den beste kebaben jeg noen gang har smakt! Har prøvd mye forskjellig men ingenting kan måles med dette. Fantastisk service og veldig hyggelige ansatte. Her får du servert skikkelig god kebab! Virkelig verdt å teste ut!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Turidamaliejensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 17 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom en søndags formiddag for dagens lunsj. Valget falt på en standard kebab og en Istanbul kebab. Gode smaker, kort ventetid og trivelige lokaler.

Dato for besøk: august 2020
Takk, thornfredrikhemsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Jeg bestilte kebabrull og er super fornøyd, mørt og godt kjøtt og frisk salat med god dressing og tilbehør. La spesielt merke til det gode brødet som var merkbart godt! Anbefales på det varmeste. God service og får rask bestilling! Hyggelig atmosfære med utsikt til det rolige kveldslivet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, niva900
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende besøk, pleier å få mykt nybakt brød men når jeg skulle sette tenna i denne så var brødet steinhard...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Stine M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2020

Dårlig betjening. Bestillte en kebab og de spurte ikke hva jeg ville ha på. Når de hadde puttet alt på og jeg ikke ville ha det, plukket de bare litt av det av og ga den tilbake. Maten var god, men porsjonen var dessuten veldig liten og det var dyrt.

Dere burde begynne å SPØRRE hva man vil ha på kebaben.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FredrikGrang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kebab Kompaniet, så også på

 

Har du vært i Kebab Kompaniet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.