“Klage på både oppførsel og den elendige maten og ekstremt dårlig renhold og dårlig service”
Anmeldelse av Gondol Restaurant & Bar

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Gondol Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 1 414 av 2 069 Restauranter i Oslo
Anmeldt 2. april 2024

Jeg vil veldig gjerne gi uttrykk for min misnøye med mitt restaurantbesøk tirsdag 26/3 og jeg fikk ekstremt dårlig service av alle som jobbet på restauranten og derfor så sender jeg en klage på både oppførsel og maten og heretter skal jeg aldri komme dit igjen

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Nikolai Sverdru... B

Anmeldt 10. juni 2023

Hyggelig mottakelse, men fryktelig lang tid å vente på maten. Tyrkisk restaurant i italiensk forkledning. For å spe ut på mengden fikk du en stor porsjon ris på tallerkenen i tillegg til båtpotetene. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Tom K
Anmeldt 18. mai 2023 via mobile enheter

Bestilte øl og mat, hår i maten så fikk lagd en ny en. Venta en halvtime på å få maten så fikk jeg heller ikke forespørsel om noe som helst drikke. Service treg og inkompetente servitører som bare svarer med «du kan snakke med sjefen» så betale fullpris får denne opplevelse

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, 368peri
Anmeldt 18. mai 2023 via mobile enheter

Det her var en sørgelig tur. fikk maten og det var hår i den. servitøren spurte ikke om vi skulle ha mere drikke etter at han hentet glassene. pastaen hadde en halv norvegian ost i seg.
om du skal på senteret kan du dra på resturaunten vedsiden av.

var ikke snakk om refusjon selvom vi måtte bli sittende en ganske lang stund. det skal lite til for å yte service, men her ser det ut som det kreves mye!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Jørgen E
Anmeldt 18. september 2022 via mobile enheter

Dette er andre gang jeg opplever treg service på dette stedet .

Første gang tok det fryktelig lang tid før maten kom, og enda lenger tid for å få betalt.

Andre gang lørdag 17.09.22 ble maten servert forholdsvis raskt, men nok en gang vanskelig med å få regning for å få betalt.

Hadde det vært fult av kunder i restauranten, hadde jeg forstått, men det var det ikke.

Flere av servitørene var mer opptatt av mobiltelefonen. Helt uakseptabelt.

Siste gang jeg besøker stedet.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, 545 678

Reisende som så på Gondol Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Gondol Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!