Operaen i Oslo er bare helt fantastisk! Det er noen år siden sist jeg var der, men operaen MÅ besøkes når man er i Oslo!
En av de flotteste byggverkene i Oslo. Stilig å gå inn på området å vandre opp på Opera taket. Vi besøkte stedet i strålende solskinn ,de ble ganske intenst mtp all den hvite marmoren og sollyset så husk solbriller.. var kun ute på taket, ikke inne. Verdt et besøk
Fint bygg med bra utsikt over Oslo. Litt mindre enn forventet, men veldig fint å gå opp å se solnedgangen.
Alt i marmor og utsikten! WOW! og arkitekturen ! Været; var vinter snø og blåst men det var alikevel verdt det, Tenker jeg skal tilbake når det er sommer og sol. Fint å kunne vandre på selve bygget fra vannkanten til toppen. Koselig restaurant inne og rene toaletter. Vi var heldig for det var underholdning i foajeen det var bare å sette seg ned. Veldig hyggelig overraskelse.
Eugen Onegin er et nært møte med den intense, ungdommelige forelskelsen. Samtidig er operaen en sterk skildring av det vi alle kjenner på, kanskje hver dag? Tida som går, sjanser vi ikke tok og at innerst inne er vi alle alene.
Å gå på operataket i flott vær, med utsikt over fjorden og den nye bebyggelsen er en bra opplevelse. Å ta runden rundt bygget med innsyn til alle verksteder er også verdt turen. Cafeen inne i operaen serverer enkel mat og er et hyggelig sted for kaffe og kake mens du nyter utsikten. Å bli med på en guidet omvisning inne i bygget anbefales. Guidene er tidligere dansere og gode formidlere.