Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bra indisk restaurant”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Vurdert som nr. 326 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra indisk restaurant på Vulkan i Oslo. Barnevennlig og flotte smaker og lekkert anrettet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kenneth r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 129 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2020

10 av 10 ville anbefalt! Mye og god mat:) Vi spiste vegetarmat og bestiller gjerne mat fra Made in India igjen!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Feline K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Bestilte catering for en begravelse på 20 personer. Selv om det var kort varsel så leverte de nydelige mat. Flere av gjestene beskrev det som den beste indiske maten de har spist! Vi fikk veldig mye mat for pengene og det var en veldig fin kombinasjon av retter.

På vegne av hele familien så sier vi tusen takk!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, poengAlex
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2020

Jeg kjøpte to retter som jeg tok med hjem. Begge to smakte fantastisk bra og var av god størrelse. Jeg fikk veldig god service på stedet, er alt i alt kjempefornøyd med opplevelsen :)

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RogerOmme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020

God mat ekte indisk mat ,alt smaker godt mye mat for penger. Og ikke minst god service , kommer tilbake

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, T1948MPandreaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MIIbyAahar, Owner på Made in India by Aahar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2020
Google-oversetting

Thanks Andrea

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

 

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din