Fantastisk bra indisk restaurant på Vulkan i Oslo. Barnevennlig og flotte smaker og lekkert anrettet.
10 av 10 ville anbefalt! Mye og god mat:) Vi spiste vegetarmat og bestiller gjerne mat fra Made in India igjen!
Bestilte catering for en begravelse på 20 personer. Selv om det var kort varsel så leverte de nydelige mat. Flere av gjestene beskrev det som den beste indiske maten de har spist! Vi fikk veldig mye mat for pengene og det var en veldig fin kombinasjon av retter.
På vegne av hele familien så sier vi tusen takk!
Jeg kjøpte to retter som jeg tok med hjem. Begge to smakte fantastisk bra og var av god størrelse. Jeg fikk veldig god service på stedet, er alt i alt kjempefornøyd med opplevelsen :)
God mat ekte indisk mat ,alt smaker godt mye mat for penger. Og ikke minst god service , kommer tilbake 😊
Thanks Andrea