Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok til lunsj om du har god tid”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Få mat levert
Vurdert som nr. 413 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her med en kamerat, vi spiste beef Rogan Josh, maten var god, og ikke noe å si på. Stedet er derimot kjedelig, og ikke sted å gå ut på kvelden med kona.., de åpnet 15 minutter for seint, servitør/ kokk kunne ikke norsk. Å bestille kaffe, måtte vi gjøre ved å rope inn på kjøkkenet.., ser det er et streket Good konsept og sikkert veldig bra å bestille til take away. Lunsj er også helt ok.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 114 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Hyggelig betjening og grei mat. Dog synes jeg det på alle måter bærer preg av å ha en kjøpesenter-beliggenhet og -atmosfære.
Jeg kommer til å velge et annet spisested neste gang. Det finnes mange andre bedre og hyggeligere alternativer i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ionwe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Veldig god mat (!), hyggelig betjening. God pris. Hyggelig sted, til tross for at det ligger på et senter.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, katarinas176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra indisk restaurant på Vulkan i Oslo. Barnevennlig og flotte smaker og lekkert anrettet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kenneth r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

10 av 10 ville anbefalt! Mye og god mat:) Vi spiste vegetarmat og bestiller gjerne mat fra Made in India igjen!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Feline K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

 

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din