Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentiske gode smaker og lekkert tilberedt”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Vurdert som nr. 321 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020

Har bestilt noen ulike retter herfra, og synes maten smaker fantastisk. Kyllingen er helt gjennomtrukket av fantastisk smak og nanbrødet er det beste jeg har spist i Oslo. De lager også god mat til små barn hvis du ber dem om det. Veldig hyggelige og genuint mat-interesserte folk i hyggelig lokale. Anbefales varmt!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Go304027
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 130 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020

Min samboer spiser ofte lunsj her og hun skryter mye av maten. Så nylig tok vi en tur innom sammen. Etter anbefaling tok jeg "chicken thali" og det er lenge siden jeg spiste så god indisk mat. Veldig gode smaker! Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 999tinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj her med en kamerat, vi spiste beef Rogan Josh, maten var god, og ikke noe å si på. Stedet er derimot kjedelig, og ikke sted å gå ut på kvelden med kona.., de åpnet 15 minutter for seint, servitør/ kokk kunne ikke norsk. Å bestille kaffe, måtte vi gjøre ved å rope inn på kjøkkenet.., ser det er et streket Good konsept og sikkert veldig bra å bestille til take away. Lunsj er også helt ok.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Hyggelig betjening og grei mat. Dog synes jeg det på alle måter bærer preg av å ha en kjøpesenter-beliggenhet og -atmosfære.
Jeg kommer til å velge et annet spisested neste gang. Det finnes mange andre bedre og hyggeligere alternativer i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ionwe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Veldig god mat (!), hyggelig betjening. God pris. Hyggelig sted, til tross for at det ligger på et senter.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, katarinas176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

 

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din