Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og koselig sted”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Vurdert som nr. 321 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. september 2020

Veldig god mat. Deilig vegansk og vanlig oppskrifter med ekte smak av India. God stemning . Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 915franzt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 130 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020

Har ikke spist så bra indisk mat i Norge før!
Anbefales på det sterkeste!!!
Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Khadija2507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Supergod indisk mat
Bestilte vegan og det smakte utsøkt. Anbefales! Noe av det beste jeg har smakt

Dato for besøk: september 2020
Takk, Tor F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020

Made in India by Ahead har definitivt den beste indiske maten jeg har smakt! Butter Chicken, nan, og chicken rolls er mine tre favoritter dags dato. Personalet er helt fantastisk, yter utrolig bra service! Føler meg alltid veldig velkommen. Made in India by Ahaar ligger sentralt i Oslo, lett å komme til - går også ann å ha take away. Om du/dere skal ha indisk en dag, bør dere absolutt dra ditt!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, rachelnybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyde. Vi spiste Chicken Thali og Vegatar Thali. Nanbrødene smakte utmerket. Hyggelig personale

Dato for besøk: august 2020
Takk, lars_heimdal_norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

 

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din