Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig gjennomført mat!”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Vurdert som nr. 326 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2020

Veldig hyggelig personale, og et koselig sted å spise en avslappet middag. Maten var gjennomgående god og opplevelsen var veldig fin :)

Dato for besøk: september 2020
Takk, MikkelHorsberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 129 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Vi var seint ute og de gutta bare gikk inn i kjøkkenet og lagde den gode maten med forrett på kortere tid. 4 sultne gjester ble mette.
Tusen takk for en deilig mat.

Dato for besøk: september 2020
Takk, sanginshak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Autentisk indisk mat, hyggelig personale. Maten kom ganske fort forde om de var på tur å stenge, ingen sure miner. Spiste lam, da jeg vet indere kan det, og de leverte virkelig. Ikke for sterk når jeg ba om sterk, akkurat passe som vi sier. De har også ok utvalg pils, drakk en Cobra mens jeg ventet, og en Frydenlund Pale Ale til maten. Passet utmerket. Prisene er noelunde, men vil si helt passe. Mer egnet for take-away om du ikke sitter ute. Gode porsjoner.

Dato for besøk: september 2020
Takk, oddmartin-markussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Beste indiske vi har spist i Oslo. Fin servering og hyggelig betjening. Bare gode smaker på alt. Elsket dumplingene

Dato for besøk: september 2020
Takk, nyjma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Veldig god mat. Deilig vegansk og vanlig oppskrifter med ekte smak av India. God stemning . Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 915franzt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

 

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din