“Super Opplevelse!”
Anmeldelse av Made in India by Aahar

Made in India by Aahar
Anmeldt 26. september 2020

Vi kommer alltid tilbake, igjen og igjen. Deilig atmosfære, hyggelig personal og sist men ikke minst utrolig deilig mat!
Anbefales på det varmeste!

Takk, Rohit S

Anmeldt 25. september 2020

Veldig hyggelig personale, og et koselig sted å spise en avslappet middag. Maten var gjennomgående god og opplevelsen var veldig fin :)

Takk, MikkelHorsberg
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Vi var seint ute og de gutta bare gikk inn i kjøkkenet og lagde den gode maten med forrett på kortere tid. 4 sultne gjester ble mette.
Tusen takk for en deilig mat.

Takk, sanginshak
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Autentisk indisk mat, hyggelig personale. Maten kom ganske fort forde om de var på tur å stenge, ingen sure miner. Spiste lam, da jeg vet indere kan det, og de leverte virkelig. Ikke for sterk når jeg ba om sterk, akkurat passe som vi sier. De har også ok utvalg pils, drakk en Cobra mens jeg ventet, og en Frydenlund Pale Ale til maten. Passet utmerket. Prisene er noelunde, men vil si helt passe. Mer egnet for take-away om du ikke sitter ute. Gode porsjoner.

Takk, oddmartin-markussen
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Beste indiske vi har spist i Oslo. Fin servering og hyggelig betjening. Bare gode smaker på alt. Elsket dumplingene

Takk, nyjma

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!