“Nydelig mat”

Made in India by Aahar
Vurdert som nr. 11 av 1 616 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Anmeldt 3. juli 2022

Nydelig mat med et stort utvalg for alle, men spesiellt mye for både de som trenger glutenfri mat og veganere. Jeg elsker linsesmultringene og dosa, men mine barn og venner har nå jobbet seg gjennom menyen og sier at alt smaker godt.
Servicen kan være noe treg, men maten er alltid fersk laget og rykende varm.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, beckystokke

Anmeldt 18. april 2022

Dette er spisestedet for deg som liker å vente. Vi fikk beskjed om at det var litt ventetid da vi kom. Tenkte at dette sikkert gikk bra. Burde tatt hintet da det tok ca. 30 minutter å få bestilt mat. Mye av drikken vi bestilte var utsolgt. Greit nok, det var vann på bordet, bare at smaken på vannet tilsa at det sikkert hadde stått der et par dager. Ba om nytt vann, men det fikk vi aldri. Kelneren var overarbeida og stressa. Da vi hadde ventet på maten i ca en time og den fortsatt ikke hadde kommet ba vi om å betale for drikken så vi kunne gå. Da fikk vi beskjed om at maten kom om to minutter. Etter fem minutter kom to av seks retter og resten kom etter hvert. Maten var helt ok, men absolutt ikke verdt å vente 1,5 time på og ikke samme standard som sist jeg hadde mat derfra. Vil ikke anbefale noen å dra hit. Ettersom dattera mi var utrolig sulten bestilte vi litt sushi på hjørnet mens vi venta. Skulle heller dratt dit.

3  Takk, Fruenogmannen
Anmeldt 18. april 2022

Ventet nesten 1 time 40 minutter før maten kom. Når den kom fikk min kone kald mat og jeg lunken, vi fikk ikke nan vi hadde bestilt. Skjønner at maten lages fra bunn og at det kan ta lang tid, men skjønner ikke hvordan maten da i tillegg kan være kald? Merket at alle andre i lokalen slet med samme problem som oss og hørte andre gjester klage.

Her må man virkelig ordne rutinene sine. Har spist her før uten problemer, men det er ett års tid siden. Maten var god den gangen, men når man driver restaurant kan man ikke levere på denne måten og forvente at kunder kommer tilbake.

Er godt kjent med indisk kjøkken, her kommer jeg ikke tilbake.

1  Takk, Bokkeveien2020
Anmeldt 18. april 2022

Har vært her før så her har det skjedd noe. Flere punkt: Bestilte mat kl 1648 fikk den kl 1825 ( tok et bilde så vi ser klokkeslett). Bestilte kyllingrett som dessverre var kald. Nand kom ikke med maten eller før vi har ferdig spist (noe jeg fryktet).
Veldig liten porsjon i forhold til pris. Vi spiste fort opp og ba om regning. Måtte bestille mat fra et annet sted da vi ikke var mett og følte oss litt lurt av alle anmeldelsene her 😂

Flere rundt oss klagde på sen levering , og purret på maten. To parr spurte hvor lang tid det tok før maten kom da de hadde ventet 1 time 15 minutter men da svarte de ‘ vet ikke enda’. Vi ønsket å smake på maten grunnet gode reviews men her kommer vi dessverre ikke igjen, det var ikke verdt ventingen. Trolig flere grunner til at det ble slik.. dårlig struktur, underbemannet , en restaurant kokk er ikke det samme som ‘hjemmekokk’osv.

Er du godt kjent med indisk mat og sulten bør du definitivt vurdere noe annet

2  Takk, Aina R
Anmeldt 5. april 2022 via mobile enheter

Liten restaurant, men variert indisk meny som smakte nydelig. Vil definitivt gå hit igjen. Kan absolutt anbefales…..

Dato for besøk: februar 2022
Takk, tovestav

Reisende som så på Made in India by Aahar, så også på

Har du vært i Made in India by Aahar? Del dine erfaringer!