Et litt annerledes konsept med helt fantastisk mat og nydelig vin, absolutt et sted man må besøke.
Flott opplevelse, nydelig mat og fantastisk vin. Savnet aldri kjøtt eller fisk. Meget kunnskapsrik og hyggelig eier. Ikke lenge før denne lille perlen har lange ventelister.
Min svigerdatter spiste middag her før jul og var veldig begeistret. Dermed ble julegaven en middag med vinpakke til for min mann og meg pluss henne og vår sønn. Man kan velge mellom 4 eller 6 retters fast meny. Maten er for det meste kortreist og økologisk. Alle rettene er helt veganske. Vi bestemte oss for 4 retter da vi bestilte bord. Den tok to timer. Det er ikke mange bord i restauranten og det var helt fullt, så jeg tror det er lurt å bestille på forhånd. Vi ble ønsket velkommen og fortalt konseptet. Ved hver servering ble maten og vinen presentert av flink og engasjert kelner. Hver rett var nydelig med gode smaker. Vi tok vinpakke med sake og det var en artig vri. Dette er den beste julegaven jeg kunne fått. Anbefaler stedet til alle som vil ha en flott matopplevelse!
Spennende og utfordrende retter som tok oss Middelhavet rundt og videre langs Silkeveien til Kina. Hyggelig og personlig service fra folk som bryr seg om gjestene.
Vinpakken kompletterte maten på et strålende og utfordrende vis.
Vi hadde den store menyen og det var akkurat passe mat for en lang, hyggelig kveld.
Vi kommer tilbake. Ikke bare fordi at entusiastene på "Silk Road" fortjener det, men fordi også vi gjør det :-)
Spennende å bli tatt med på en kulinarisk reise langs Silkeveien på restaurant Silk Road i Oslo. Vi var innom Venezia, Sicilia (Italia), Andalucía (Spania), Tyrkia, Irak, Libanon, Palestina, Tibet, Szechuan (Kina) og Macau (Kina). De 15 rettene ble servert av kunnskapsrike kokker som lidenskapelig forklarte om de utrolig flotte kreasjonene fra de forskjellige kulturene. Fantastiske smaksopplevelser. Alt er plantebasert og hovedsaklig økologisk. Wine & Sake Pairing kan anbefales. Servicen var upåklagelig, og gjorde kvelden til en fantastisk hyggelig vennekveld.