“Helt greit”

Vurdert som nr. 270 av 2 119 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Dessverre ble ikke opplevelsen slik vi hadde sett for oss. Uoppmerksom betjening, vi måtte til slutt «rope» på kelneren for å få kontakt. Det synes vi ikke var hyggelig. Det tok lang tid å få regningen (etter 20 min måtte vi gå bort til kassa til tross for at vi satt like utenfor kjøkkenet). Vi følte oss oversett og ikke velkomne. Maten smakte godt, men det kunne vært litt større porsjoner og mer tilbehør på enkelte retter. Det var to av oss som bestilte en kyllingrett og det var tydelig stor forskjell på porsjonene. Den ene fikk en vesentlig større kyllingfilet enn den andre. Det fremstår som noe uheldig fra restaurantens side. Ellers er det et veldig trivelig sted å spise.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 190tess

Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig besøk på Valentes.
Nydelig mat og veldig god service
Beste italieneren i byen..😉👍👍☝️

Dato for besøk: august 2022
Takk, S7551YDnancyr
Anmeldt 19. juni 2022

Vi bestilte sjømatrisotto, spaghetti carbonara, trøffel pasta og en cæsarsalat. Alt hadde samme farge, 4 shades of beige. Måtte salte salaten for å hente noe smak, altfor mye issalat i forhold til resten. Grei service, gode drinker men overpriset.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, AnneM2701
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Dessverre skuffet Valentes oss denne gangen. Spiste risotto som skulle inneholde både trøffel og asparges. Risottoen smakte bare buljong, var veldig salt og vi så så vidt noen bittesmå biter av asparges. Synd at maten ikke holder mål, for det er et hyggelig lokale og servitørene var blide og hyggelige.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, FromNorway64
Anmeldt 20. mars 2022 via mobile enheter

Venninne mine og jeg var å besøkte Valentes her for leden. Vi ble tatt godt i mot, og følte oss i varetatt under hele besøket. Maten var utrolig god, og kunne like gjerne blitt lagd i Italia. Alt i alt en veldig hyggelig og smakfull opplevelse!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, evajG7375WX

Reisende som så på Valentes, så også på

Har du vært i Valentes? Del dine erfaringer!