Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snudde i døra”

Mama Pho - Vietnamese restaurant in Oslo
Vurdert som nr. 212 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 2
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Hadde gledet meg en stund til å teste dette stedet. Ankom og det var ett lite lokale, så jeg kunne godta at ingen tok meg imot for å vise meg en plass. Jeg satt meg ned med god avstand til andre, men så raskt at bordet ikke var desinfisert fra forrige gjest. Nabobordet ble stadig fullere og kom alt for nær der jeg satt, så jeg måtte flytte på meg på eget insj. Men med det var få plasser å flytte seg til, for rundt omkring satt det folk som hverken spiste eller drakk. Det viste seg at ett bord var okkupert av en ansatt bla. Jeg gikk bort til skranken, der sa de at menyen lå på nett, for det stod ikke noe informasjon om dette op bordene. Jeg gikk på nett og prøvde å bestille der to ganger, men det feilet da ingen tok imot bestillingen min. Min partner kom for å spise med meg, men etter 25 min så hadde jeg enda ikke fått bestilt og følte veldig på at smittevernet ikke var ivaretatt, så vi så oss nødt til å bytte sted å spise. Det var leit, for konseptet og menyen fristet oss veldig.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 30 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj med familien. Kjempe godt. Spiste dumplings, kylling- og biffnoodle og bun. Hele familien var storfornøyd.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, PaalHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Nydelige, ferske vårruller med deilig, spicy peanøttsaus.
Vi valgte to forskjellige pho supper - deilig mat.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, bodilb989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Spiste bun bo hue, den var litt salt, men ellers god. Fikk lite grønnsaker til, og noen var ødelagt. Litt dyrt i forhold til hva du får for maten. Lite smak i taro bubble tea.

Fint og koselig lokale, men altfor få sitteplasser.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, marianuggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

En utrolig hyggelig, liten restaurant rett ved Karl Johann som serverer fantastisk, autentisk vietnamesisk mat. Spiste pho, dumplings og avsluttet det hele med taro. Utrolig hyggelig betjening og vi fikk maten veldig raskt. En opplevelse!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, 430dagmarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mama Pho - Vietnamese restaurant in Oslo, så også på

 

Har du vært i Mama Pho - Vietnamese restaurant in Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din