Hadde gledet meg en stund til å teste dette stedet. Ankom og det var ett lite lokale, så jeg kunne godta at ingen tok meg imot for å vise meg en plass. Jeg satt meg ned med god avstand til andre, men så raskt at bordet ikke var desinfisert fra forrige gjest. Nabobordet ble stadig fullere og kom alt for nær der jeg satt, så jeg måtte flytte på meg på eget insj. Men med det var få plasser å flytte seg til, for rundt omkring satt det folk som hverken spiste eller drakk. Det viste seg at ett bord var okkupert av en ansatt bla. Jeg gikk bort til skranken, der sa de at menyen lå på nett, for det stod ikke noe informasjon om dette op bordene. Jeg gikk på nett og prøvde å bestille der to ganger, men det feilet da ingen tok imot bestillingen min. Min partner kom for å spise med meg, men etter 25 min så hadde jeg enda ikke fått bestilt og følte veldig på at smittevernet ikke var ivaretatt, så vi så oss nødt til å bytte sted å spise. Det var leit, for konseptet og menyen fristet oss veldig.