Torill W
Basseng
1.7 km fra Bjørvika Apartments
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Fin leilighet som ligger nært det meste. Aircondition funger bare som oppvarming og det ble veldig varmt på natta. Måtte åpne vindu som ligger ut mot gate med buss trikk og støy. Ringte for å få hjelp til å stille inn. Vaktmesteren kunne komme på mandag…. Dette var fredag og vi skulle sjekke ut søndag…. Altså ingen hjelp… Ikke bruk firma hvis du trenger hjelp under oppholdet.

Romtips: Ikke book på sommeren siden de har dårlig aircondition.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, kristinlagesen
Anmeldt 19. juni 2022

Her gjelder det å være varsom. Booker en står det ikke på Booking.no. Gjorde i alle fall ikke det med meg. Valgte og booke på et annet hotell og etter det var booket fikk eg e-post om at jeg hadde 2 bookinger som ikke var fullført. Da jeg ville avbestille på Bjørvika var det HELT umulig ettersom de hadde 14 dagers avbestillingsfrist. Elendig informasjon delt ut og null hjelp og få.
Ubrukelig sted, anbefaler ingen å booke her da de bare "gjemmer bookingen" Kjempe gøye penger rett i dass. Fy F*aen

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Phiskplays
Anmeldt 15. desember 2021 via mobile enheter

Dårlig oppfølging: fikk kun 1 nøkkel til hoveddør. Ja vi skal komme med en til . Kom de med en nøkkel til? Nei. Ikke vask som avtalt og belt for. Purret. Ja vi kommer å vaske. Vasker kom dagen før vi skulle sjekke ut! Fikk Ikke svar på skritlig klage

Takk, Escape293373
Anmeldt 11. oktober 2021

helt forferdelig, ventet lenge på leiligheten og ble møtt med en uvasket og skitten leilighet, det så ut som et bombet horehus. badet forferdelig skittent. gulvene fulle av støv og lort. sluket i vasken fullt av matrester og brukte snus, dette er helt uakseptabelt. personale ikke veldig mottagelig for klager og mener dette er ingen fare, må deretter vente ufyselig lenge på at de tilkalte vaskere for å endelig ordne opp i sitt eget rot. Hold dere unna dette stedet.

1  Takk, J5283KZmartinr
Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Vi har bodd på mange hotell, fra trestjerners til femstjerners, ferieleiligheter, bed and breakfast fra fire - til femstjerners, utleiehytter etc. Så vi har ganske bred sammenlikningsgrunnlag å basere anmeldelsen vår av Bjørvika Apartments.

Vi er overveldet av hvor fin og renslig leiligheten var. Alt var perfekt. Flott med kodeordning til dør og bygård. Veldig gode senger, god ventilering, alt teknisk fungerte. Flere kanaler på tv og internett.
Det var rolig og stille i bygningen, selv om det var aktivt byliv i gata. Godt isolert. En solid stabel med håndkler var deilig.

Luktfritt, støvfritt, problemfritt opphold.

Deilig å bare lukke døren ved avreise, siden det var kodelås på døra.

Dette var en treroms- leilighet i Frognerveien. Anbefales på det varmeste.

Takk, Julie O