Romtips:Henting av nøkkel ble litt knotete for oss med bil- GPS tok oss til feil side av bygget- du må...
Fantastisk leilighet på Frogner! God kundeservice over telefon, samt rent og ryddig da jeg kom! Supert med en starter pakke av vaskemiddel, oppvasktabletter osv. alt du trenger av strykebrettet, tørkestativ osv. Romslig, sentralt og lekkert :)
Dato for oppholdet: mars 2023
Reisetype: Reiste alene
Spør Amalie S om Bjørvika Apartments
Takk, Amalie S
Leide to leiligheter, som lå litt fra hverandre. Vanskelig å finne frem til leilighetene. Beliggenheten var vel mer Grønland enn Bjørvika. Fine leiligheter, men klissete håndtak på kjøkkeninnredning og grisete drikkeglass. TV’n virket noen ganger
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør torillw797 om Bjørvika Apartments
Takk, torillw797
Fin leilighet som ligger nært det meste. Aircondition funger bare som oppvarming og det ble veldig varmt på natta. Måtte åpne vindu som ligger ut mot gate med buss trikk og støy. Ringte for å få hjelp til å stille inn. Vaktmesteren kunne komme på mandag…. Dette var fredag og vi skulle sjekke ut søndag…. Altså ingen hjelp… Ikke bruk firma hvis du trenger hjelp under oppholdet.
Romtips: Ikke book på sommeren siden de har dårlig aircondition.
Dato for oppholdet: juni 2022
Spør kristinlagesen om Bjørvika Apartments
Takk, kristinlagesen
Her gjelder det å være varsom. Booker en står det ikke på Booking.no. Gjorde i alle fall ikke det med meg. Valgte og booke på et annet hotell og etter det var booket fikk eg e-post om at jeg hadde 2 bookinger som ikke var fullført. Da jeg ville avbestille på Bjørvika var det HELT umulig ettersom de hadde 14 dagers avbestillingsfrist. Elendig informasjon delt ut og null hjelp og få. Ubrukelig sted, anbefaler ingen å booke her da de bare "gjemmer bookingen" Kjempe gøye penger rett i dass. Fy F*aen
Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Sted
Sovekvalitet
Service
Spør Phiskplays om Bjørvika Apartments
Takk, Phiskplays
Dårlig oppfølging: fikk kun 1 nøkkel til hoveddør. Ja vi skal komme med en til . Kom de med en nøkkel til? Nei. Ikke vask som avtalt og belt for. Purret. Ja vi kommer å vaske. Vasker kom dagen før vi skulle sjekke ut! Fikk Ikke svar på skritlig klage
Dato for oppholdet: oktober 2021
Spør Escape293373 om Bjørvika Apartments