“Flott sted med god mat og service”
Anmeldelse av Olivia EGER

Olivia EGER
Vurdert som nr. 190 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. august 2020

Trivelig italiensk sted på Egertorget. Kan sitte ute dersom det er plass.. Spiste penne med bl a kylling og fettuccini. Begge hovedretter var meget gode. Meget trivelige og blide servitører. Panne cotta til dessert med espresso og italiensk brandy. Anbefales!!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, exxin
Voyage67320224115, Annat på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen tack ska du ha för denna fina feedback!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dette er en sikker vinner for hele familien. Bestilte Alla Diavolo som er helt nydelig. God service. Hyggelige servitører som gjør en utmerket jobb. God atmosfære i restauranten. Et gjennomført konsept. Rene toaletter, og de har lagt til rette for å ivareta smitte forebygging. Tommel opp for dere, og takk for besøket. Kommer garantert igjen.

2  Takk, Brikken82

Tusen tusen tack för denna fantastiska feedback! Det sätter vi verkligen stort pris på! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten ligger ca midt i Carl Johan. Vi var to familier som spiste middag her sammen i sommer. Vi hadde booket bord på forhånd, siden vi var 7 stykker. Både service og mat var bra, stemningen i lokalet var bra, og det var mye folk.

Takk, karenmarieh

Otroligt kul att höra att ni hade en fin middag hos oss på Eger! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Kom 5 min før kjøkkenet stengte fredag kveld og fikk alikevel servert nydelig mat og drikke av hyggelige servitører.

Takk, 242anneliee

Så kul att läsa, tusen tack för fin feedback Annelie!

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 13 personer til middag som alle gledet oss til en god opplevelse. Det ble det ikke. Noen fikk mat som ikke var ferdig, noen fikk kald pizza og servitørene fraværende. Da vi fortalte at noe av maten ikke var god ble vi avfeid av servitør på en ufin måte. Vi hadde fått bekreftet bord fra 20-23 men fikk beskjed før 22 at nå stengte kjøkken og bar. Utrivelig å bruke så mye penger på en dårlig opplevelse.

1  Takk, Caspar M L
amalievaldes, Other på Olivia EGER, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei. Vi beklager så utrolig mye for denne dårlige opplevelsen dere hadde hos oss på Olivia Eger. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil veldig gjerne gjøre opp for oss, og hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med Isabella som er daglig leder på restauranten på: isabella@olivia.no. Takk for tilbakemelding.

Reisende som så på Olivia EGER, så også på

Har du vært i Olivia EGER? Del dine erfaringer!